“Манчестер Сіті” – “Манчестер Юнайтед”: Анонс та прогноз матчу АПЛ

У неділю, 2 жовтня, відбудеться центральний матч 9-го туру чемпіонату Англії між “Манчестер Сіті” та “Манчестер Юнайтед”. Поєдинок пройде на стадіоні “Іттіхад” у Манчестері і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу АПЛ “Манчестер Сіті” – “Манчестер Юнайтед”

“Манчестер Сіті”

“Манчестер Сіті” вдало виступає у поточному розіграші АПЛ. У 7 проведених матчах він здобув 5 перемог і двічі зіграв унічию. Набравши 17 очок, “міщани” посідають друге місце у турнірній таблиці.

У попередньому сезоні підопічні Хосепа Гвардіоли стали чемпіонами. У 38 поєдинках вони виграли 29 разів, зазнавши при цьому всі 3 поразки.

Безумовним лідером і найкращим бомбардиром “Манчестер Сіті” є Ерлінг Холанд, який влітку перейшов з дортмундської “Боруссії”. На рахунку норвежця вже 11 голів у 7 зустрічах. Також можна виділити півзахисників Кевіна де Брюйне та Ілка Гюндогана.

“Манчестер Юнайтед”

“Манчестер Юнайтед” провалив старт у новому сезоні АПЛ, зазнавши двох поразок поспіль. Однак потім “червоні дияволи” здобули чотири перемоги поспіль і з 12-ма балами розташувалися на 5-му рядку в турнірній таблиці.

У минулому сезоні манкуніанці зайняли в АПЛ лише шосте місце, насилу виборовши путівку до Ліги Європи. У 38 матчах вони виграли 16 разів, поступившись при цьому у 12 зустрічах.

Лідер “Манчестер Юнайтед” Кріштіану Роналду цього сезону далеко не завжди навіть потрапляє до стартового складу, не кажучи вже про якісь результативні дії. Його співвітчизник Бруно Фернандеша поки що теж не виглядає так, як минулого сезону. Багато очікування від зіркового новачка Крістіана Еріксена, але поки що він лише адаптується в новому колективі. Ну а поки що найкращим бомбардиром команди є Маркус Рашфорд, який забив 3 м’ячі.

Очні матчі

У попередніх 164 матчах “городяни” здобули 51 перемогу і зазнали 65 поразок. Минулого сезону команда Хосепа Гвардіоли двічі виявлялася сильнішою (2:0, 4:1).

Прогноз на матч “Манчестер Сіті” – “Манчестер Юнайтед”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають чинного чемпіона Англії.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних “Манчестер Сіті” з коефіцієнтом 1.39, а на перемогу “червоних дияволів” з коефіцієнтом 9.60.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 6.15.

На наш погляд шанси “міщани” також вищі. Вони і за класом вищі, і поєдинок пройде рідним для них “Іттіхад”. Щоправда, можна не сумніватися, що “Манчестер Юнайтед” дасть бій принциповому супернику, тим більше, що цього сезону він уже переміг у двох “великих” іграх, здолавши “Ліверпуль” та “Арсенал”.

Новини партнерів

Комментарии: