Хаві заявив, що «Барселона» не заслуговує на продовження виступу в Лізі чемпіонів.

Головний тренер «Барселони» Хаві висловився про результат матчу з «Інтером» (3:3) у 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Embed from Getty Images

«Перший тайм був відмінним, ми добре атакували і змусили «Інтер» постраждати, добре працюючи у півзахисті з Педрі та Гаві. У другому таймі ми припустилися занадто багато помилок. Помилки дорого коштують Лігу чемпіонів. Ми намагалися дати відсіч характером, але, якщо ви не можете обіграти «Інтер» удома, ви не заслуговуєте на прогрес у Лізі чемпіонів. Ми знаємо, що це більше не в наших руках, ми не заслуговуємо на продовження виступу в Лізі чемпіонів. Надії замало, за ці помилки доводиться платити високу ціну. Я тренер і повинен нести відповідальність, коли мої гравці припускаються помилок. Ми мали бути більш сконцентрованими, але вийшли на другий тайм із неправильним настроєм», — наводить слова Хаві Football Italia.

Після чотирьох турів «Барселона» знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці, набравши чотири очки. “Інтер”, у свою чергу, посідає друге місце, набравши сім очок. Очолює турнірну таблицю “Баварія” (12).

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: