Найвідоміші снікерхеди у футболі

Футболістам дуже пощастило з вибором кар’єри. Багато хто з них підписує багатомільйонні контракти з клубами. Заробляючи сотні тисяч на тиждень, деякі гравці мають дійсно величезні колекції кросівок. Ми вирішили вибрати 6 найвідоміших снікерхедів футболу.

Практично кожен уболівальник може дозволити собі придбати кросівки чоловічі в INTERTOP. Мережа магазинів INTERTOP пропонує широкий вибір стильних, яскравих, а головне, зручних кросівок на будь-який смак та гаманець.

Мільйони хлопчаків цілими днями ганяють у дворах з футбольним м’ячем, забуваючи про уроки, обід і навіть гаджети. Так, звісно, ​​було й раніше. Але лише одиниці з них потрапляли та потрапляють на “Олд Траффорд” або “Камп Ноу” як професійні футболісти. Дорослі хлопці не втрачають любов до футболу. Хтось продовжує ганяти м’яч у вихідні, а хтось стає відданим уболівальником на стадіонах.

Кожен, хто уважно стежить за грою своїх улюблених футболістів, не пропускає, звичайно, повз увагу і стильні луки топ-футболістів світу. Тим більше, що більшість гравців викладають свої фото у соціальних мережах.

Багато вболівальників намагаються наслідувати своїх кумирів – також хвацько фінтити з м’ячем і неодмінно пройтися в суперяскравих і зручних кросівках, в яких позують Рахім Стерлінг, Джесі Лінгард та інші зірки світового футболу.

На тлі підвищеного інтересу до гардеробу улюблених футболістів бренди спортивного взуття почали дуже швидко втілювати в життя мрії вболівальників. Сьогодні створюється безліч різних моделей кросівок і для тренувань, і для прогулянок.

ТОП-6 футболістів-снікерхедів

Кайл Уокер

Nike

Англійський захисник «Манчестер Сіті» віддає перевагу Air Max. Футболіст може похвалитися величезною колекцією Nike кросівок. Виділяється Вокер не лише кількістю пар взуття, а й дбайливим ставленням до речей. «Знімаючи кросівки, я обов’язково їх протираю та ставлю на поличку. Так у дитинстві мене вчила мати. Акуратність продовжує життя моїм улюбленим речам», – зізнавався нещодавно Кайл Вокер журналістам.

Мейсон Грінвуд

Instagram MASONGREENWOOD

21-річний англійський нападник не шкодує грошей на взуття. Мейсон зібрав пристойну колекцію кросівок Louis Vuitton, Christian Dior, Nike SB.

Делі Аллі

Pinterest

26-річний англійський півзахисник «Бешикташа» показує не лише дива на футбольному полі, а й славиться любов’ю до стильного яскравого вбрання. Колекція кросівок Аллі вже вражає. Перевагу футболіст віддає Adidas.

Джессі Лінгард

INSTAGRAM: JESSELINGARD

28-річний півзахисник «Ноттінгем Форест», мабуть, один із головних стиляг АПЛ. Adidas виступає спонсором Лінгарда. Відповідно, на полицях його шаф умістилися всі новинки бренду.

Поль Погба

Pinterest

Поль – не лише яскравий видатний футболіст, а й великий модник. Чого варті його різноманітні зачіски. Що стосується взуття, то в колекції Погба можна знайти практично всі моделі кросівок Adidas та Nike.

Підписавши контракт з Adidas, Поль став щасливим володарем другої пари кросівок OG adidas Yessi Boost 350. Перша належить Каньє (американський репер).

Рахім Стерлінг

INSTAGRAM: RAHEEM STERLING

27-річний англійський півзахисник «Челсі» обожнює кросівки з дитинства. Це й не дивно, адже футболіст виріс у Лондоні. Стерлінг – володар усіх моделей кросівок Nike (від Air Jordan 1 до Dior).

Звичайно, співпраця з найвідомішими брендами допомагає футболістам не тільки мати в гардеробі практично всі моделі кросівок, а стильно підбирати образ.

Новини партнерів

Комментарии: