«Атлетіко» та Жоау Фелікс: казка закінчується, навіть не розпочавшись

У Лізі чемпіонів, де настає час вирішальних битв групового етапу, у мадридського «Атлетико» справи йдуть так собі. Букмекери традиційно надають на найпрестижніший єврокубковий турнір широкий розпис. Однак бетторам для початку слід визначитися з БК. Як це краще зробити? За допомогою рейтингу! Актуальний рейтинг букмекерських контор представлений Bookmaker Ratings.

Три года назад «Атлетико» совершил крупнейший трансфер в своей истории, заплатив «Бенфике» грандиозные 127,2 млн евро за португальского проспекта Жоау Феликса. 

Embed from Getty Images

Наступного місяця футболістові виповниться 23, і можна вже визнати, що нового Кріштіану Роналду з нього не вийшло. 

Авторитетне видання WhoScored, яке оцінює техніко-тактичні дії гравців у кожному матчі, виставляє Жоау Феліксу середню оцінку 6,40 за поточний сезон – це 19-е місце в команді.

При всьому цьому мадридська команда начебто і не проти продати португальця, та ось біда – хочеться хоча б відбити ті самі 127,2 млн євро, але зрозуміло, що за Фелікса ніхто таких грошей не платитиме.

Поки найбільше пропонував англійський «Ньюкасл» – 60 млн євро (це на 10 млн євро нижче за його ринкову ціну), і, швидше за все, влітку гравець приблизно за такі гроші й піде.

Казкового прогресу у Жоау Фелікса так і не вийшло.

Новини партнерів

Комментарии: