“Селтік” – “Шахтар”. Післяматчева прес-конференція Ангелоса Постекоглу. Ліга чемпіонів

Головний тренер шотландського “Селтіка” Ангелос Постекоглу на післяматчевій прес-конференції підбив підсумки поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з донецьким “Шахтарем”, повідомляє офіційний сайт “гірників”.

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

– Як прокоментуєте результат матчу із «Шахтарем»?
– Створили багато нагод, на жаль, не вдалося всі моменти реалізувати. Забили гол, однак після цього не скористалися багатьма моментами. «Шахтар» нам відповів голом. Звісно, ми засмучені результатом і тим, що пропустили. Для нас великий досвід – виступати на такому рівні, ми прогресуємо та покращуємо якість гри. Усього досягти швидко неможливо, тож ми ставимо цілі на перспективу й роки, протягом останнього сезону ми вже досягли певного прогресу. Головною метою була перевірка команди на тлі сильнішого суперника, звичайно, ми могли зробити більше, проте сталося так, як сталося. Головне – грати проти того, хто сильніший за тебе, але ми зробили все що змогли.

– Ви дістали науку з цього групового етапу Ліги чемпіонів?
– Безумовно, на цій стадії важко чомусь дивуватися, оскільки ми грали проти сильнішого суперника. Це дуже складний рівень, і ми недотягнули в деяких компонентах, навіть знаємо, у яких саме. Нам забракло в плані реалізації, також у таких матчах стояло питання класу, тому розуміємо свої помилки.

– Як уважаєте, за умови гарної реалізації матч із «Шахтарем» міг скластися інакше?
– Так, ми розуміємо, що недопрацювали, і знаємо, що зробили це в ключових моментах гри, не реалізувавши свої моменти. Водночас ми усвідомлюємо те, у якому турнірі перебуваємо, і результат за грою. Кожен матч – нагода досягти чогось нового. Ми засмучені місцем у групі, проте «Селтік» – амбітний клуб, і ми працюватимемо далі, щоб поліпшити наші результати.

– Чому ви не використовували Кьоґо та Маккарті в лінії нападу?
– Ми мали певні перестановки і покладали сподівання на тих, хто в нас був.

– Чи буде корисним досвід, якого набули в цьому розіграші Ліги чемпіонів, у наступних сезонах?
– Звичайно, наступного сезону ми знову спробуємо кваліфікуватися до Ліги чемпіонів. Цього сезону ми багато чого навчились, і використовуватимемо це надалі. Важко домагатись успіху, коли ти раз на п’ять років грав у Лізі чемпіонів. Аби не втратити цього досвіду, ми ставимо завдання знову кваліфікуватися в турнір. Ми перевірили себе, знаємо, на що здатні, знаємо, що від нас потрібно, аби прогресувати в Лізі чемпіонів. Цей рівень відповідальності та гри потребує значно більших зусиль і досвіду.

Нагадаємо, що зустріч, що пройшла в Глазго, завершилася внічию – 1:1.

Новини партнерів

Комментарии: