“Баварія” – “Інтер”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У вівторок, 1 листопада у 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів німецька “Баварія” вдома прийме італійський “Інтер”. Поєдинок пройде на Allianz Arena у Мюнхені і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Баварія” – “Інтер”

“Баварія”

“Баварія” достроково здобула путівку до 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського клубного турніру, здобувши перемоги у всіх попередніх 5-ти зустрічах – над “Інтером” (2:0), каталонською “Барселоною” (2:0, 3 :0) та чеською “Вікторією Пльзень” (5:0, 4:2).

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів німецький гранд дійшов до чвертьфіналу, де за сумою двох зустрічей програв іспанському “Вільярреалу” (0:1, 1:1). Раніше він у 1/8 фіналу розтрощив австрійський “Зальцбург” (1:1, 7:1), а на груповій стадії фінішував на першому рядку, випередивши португальську “Бенфіку” (4:0, 5:2), каталонську “Барселону” (3:0, 3:0) та київське “Динамо” (5:0, 2:1).

У літнє трансферне вікно “Баварія” втратила свого лідера і найкращого бомбардира Роберта Левандовського, який перейшов до “Барселони”. Замість нього клуб придбав екс-нападника “Ліверпуля” Садіо Мане, який уже встиг у Бундеслізі відзначитися 5 разів. Стільки ж голів на рахунку Лероя Сані, а найкращим бомбардиром команди є 19-річного форварда Джамала Мусіали, який забив 6 м’ячів.

“Інтер”

“Інтер” також гарантував собі вихід із групи, набравши після 5-ти турів 10 очок. Він стартував із поразки від “Баварії” (0:2), проте потім двічі розправився з “Вікторією Пльзень” (2:0) і здолав “Барселону” (1:0, 3:3).

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів “нерадзуррі” дійшли до 1/8 фіналу, де за сумою двох зустрічей поступилися англійському “Ліверпулю” (0:2, 1:0). Раніше на груповому етапі вони фінішували на 2-му рядку, випередивши тираспольський “Шериф” (3:1, 3:1) з українським “Шахтарем” (0:0, 2:0) та пропустивши вперед мадридський “Реал” (0: 1, 0:2).

Лідерами “Інтера” є форварди Лаутаро Мартінес, на рахунку якого в Серії А 6 голів, і Ромелу Лукаку, який нещодавно відновився після травми. Нагадаємо, що влітку до цього італійського клубу перейшов колишній хавбек донецького “Шахтаря” Генріх Мхітарян, який в останніх матчах діє результативно, забивши два голи.

Прогноз на матч “Баварія” – “Інтер”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Баварію”.

Букмекерські контори оцінюють успіх мюнхенців з коефіцієнтом 1.49, а на перемогу “нерадзуррі” з коефіцієнтом 6.45.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 5.25.

На наш погляд також шанси німецького клубу на успіх вищий, який дуже потужно виступає у турнірі. До того ж пройде у Мюнхені, де чемпіон Німеччини рідко втрачає очки.

Новини партнерів

Комментарии: