“Динамо” – “Фенербахче”: Анонс та прогноз матчу Ліги Європи

У четвер, 3 листопада, київське “Динамо” у 6-му турі групового етапу Ліги Європи на нейтральному полі прийме турецький “Фенербахче”. Поєдинок проходитиме на Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego у Кракові та почнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – офіційний сайт ФК “Динамо” Київ

Де дивитися трансляцію матчу Ліги Європи “Динамо” – “Фенербахче”

“Динамо”

“Динамо” стартувало в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі пройшов турецький “Фенербахче” (0:0, 2:1). У 3-му раунді кияни також у додатковий час перемогли австрійський “Штурм” (1:0, 2:1), а в раунді плей-офф поступилися лісабонській “Бенфіці” (0:2, 0:3) та продовжили свої виступи вже на груповому етапі Ліги Європи, в якому зазнали 4 поразки поспіль – від того ж “Фенербахче” (1:2), грецького АЕКу (0:1) і двічі від французького “Ренна” (1:2, 0:1), а у попередньому турі зіграла внічию з АЕКом (3:3) і з одним очком замикає таблицю у квартеті В.

У попередньому розіграші Ліги чемпіонів український клуб посів у групі 4-е місце, вибувши з єврокубків. У квартеті Е його випередили мюнхенська “Баварія” (0:5, 1:2), лісабонська “Бенфіка” (0:0, 0:2) та каталонська “Барселона” (0:1 та 0:1).

У складі “Динамо” багато молодих та талановитих українських футболістів. Проте лідерами киян можна вважати вже досвідченого півзахисника Віталія Буяльського та хавбека Віктора Циганкова. Ну а найкращим снайпером команди є форвард Владислав Ванат, на рахунку якого 3 голи.

“Фенербахче”

“Фенербахче” розпочав свої виступи в єврокубках з 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де в овертаймі поступився київському “Динамо” (0:0, 1:2), і потрапив до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, до якому здолав чеський “Словацько” (3:0, 1:1), а в раунді плей-офф узяв гору над австрійською “Аустрією” (2:0, 4:1). На груповому етапі Ліги Європи він обіграв київське “Динамо” (2:1), двічі переміг АЕК (2:0, 2:1) та зіграв унічию з “Ренном” (2:2, 3:3) і, набравши 11 балів , ділить у таблиці 1-2 рядки.

У попередньому розіграші Ліги турецька команда невдало виступила на груповому етапі, де посіла 3 місце, пропустивши вперед німецький “Айнтрахт” (1:1, 1:1) і грецький “Олімпіакос” (0:3, 0:1 ) і випередивши лише бельгійський “Антверпен” (2:2, 3:0).

Лідером та найкращим бомбардиром “Фенербахче” є еквадорський форвард Енер Валенсія, який забив у національній першості 11 м’ячів у 10-ти матчах. Також можна виділити уругвайського нападаючого Дієго Россі та бельгійця Міші Батшуайї.

Очні матчі

У попередніх 8-очних поєдинках “Динамо” жодного разу не перемагало в основний час. Лише у липні цього року йому вдалося здолати турецький клуб в овертаймі, як уже було згадано вище, але у матчі першого кола “Фенербахче” вдалося взяти реванш.

Прогноз на матч “Динамо” – “Фенербахче”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають “Фенербахче”.

Букмекерські контори оцінюють успіх команди Жозе Жезуша з коефіцієнтом 1.86, а на перемогу підопічних Мірчі Луческу з коефіцієнтом 4.48.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.90.

На наш погляд також шанси у турецького клубу вищі. Він успішно виступає у поточному турнірі. До того ж, кияни позбавлені фактора свого поля.

Новини партнерів

Комментарии: