Іван ПЕТРЯК: «Вони скористалися нашими помилками»

Півзахисник донецького «Шахтаря» Іван Петряк підбив підсумки поєдинку 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів із німецьким «Лейпцигом», повідомляє офіційний сайт «гірників».

Фото – офіційний сайт ФК “Шахтар”

– Що було найскладнішим у грі з «Лейпцигом»?
– У них фізично сильна команда, а швидкий гол нас надламав, і вже потрібно було відкриватися. Вони скористалися нашими помилками, ми ж не змогли забити, хоч кілька гарних моментів було. «Лейпциг» свої моменти реалізував.

– Після виходу до Ліги Європи на матч із «Лейпцигом» забракло емоцій?
– Я не згоден. Ми готувались, емоцій було достатньо, тренер нас сильно мотивував. Ми хотіли перемогти, але це футбол. Повторюся: швидкий гол усе вирішив. Нам потрібна була лише перемога, і нормально, що команда почала відкриватися, тому ми й програли.

– За що «Шахтар» боротиметься в ЛЄ?
– Життя покаже. Зараз ми готуємось до чемпіонату, адже ігри що три дні. Треба думати лише про наступний матч, а в Лізі Європи дивитимемося за суперником.

– Сьогодні арбітр судив в англійській манері. Чи згоден, що в кількох епізодах за твоєю участю рефері в УПЛ призначив би штрафний?
– Звісно, я цілком згоден. Мене збивали, і я відчував, що суперник ще й зверху на мене впав. Я відчув дотик і не зміг устояти на ногах, однак суддя, який був поруч, і боковий рефері мовчали. Напевно, вони звикли до такої гри, а ми – ні. Якби я зміг устояти на ногах, устояв би.

Нагадаємо, що український клуб поступився – 0:4 і, посівши в групі 3 місце, продовжить свої виступи в плей-офф Ліг.

Новини партнерів

Комментарии: