ЧС-2022: дива від збірної Тунісу чекати не доводиться

Вже зовсім небагато часу залишається до моменту першого стартового свистка на чемпіонаті світу 2022 року. Головна спортивна подія чотириріччя привертає величезну увагу публіки, а багато вболівальників мають намір не лише дивитися матчі, а й укладати парі на їхніх переможців. Справа залишається за малим – вибором букмекера. Вирішити, який букмекер краще, кожен беттор здатний самостійно: топові беттинг-організації представлені на порталі Bookmaker Ratings.

Embed from Getty Images

Туніс провів дев’ять матчів без поразок поспіль, перш ніж Бразилія винесла «Карфагенських орлів» в одну хвіртку (5:1) у «товарі» наприкінці вересня. Цей поєдинок розкрив серйозні проблеми в обороні, які є у африканської збірної. 

Більше того, з таким захистом у Катарі взагалі нема чого робити – ну, хіба що займати останнє місце в групі, і їхати, несолоно хлібавши. 

На груповому етапі «Орлів» чекають Франція, Данія та Австралія, і, як мінімум, дві перші команди виглядають дуже серйозним випробуванням для оборонних порядків колективу Джаліла Кадрі.   

Туніс жодного разу не виходив у плей-офф мундіалів у своїх п’яти попередніх спробах. Зважаючи на все, навряд чи ця картина зміниться і цього року.

Новини партнерів

Комментарии: