“Манчестер Сіті” – “Челсі”: Анонс та прогноз матчу Кубка англійської Ліги

У середу, 9 листопада, відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка англійської Ліги між “Манчестер Сіті” та “Челсі”. Поєдинок пройде на стадіоні “Іттіхад” у Манчестері та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу Кубка англійської Ліги “Манчестер Сіті” – “Челсі”

“Манчестер Сіті”

“Манчестер Сіті” успішно виступає у поточному розіграші АПЛ. У 13-ти проведених матчах він здобув 10 перемог, зазнавши лише однієї поразки. Набравши 32 очки, “міщани” посідають 2-е місце у турнірній таблиці, на два бали відстаючи від лідера.

Минулого сезону підопічні Хосепа Гвардіоли можна сказати провалилися у Кубку англійської Ліги. Пройшовши в 1/16 фіналу “Вікомб Вондерерс” (6:1), вони вже на наступній стадії в серії по пенальті поступилися “Вест Хему” (3:5) і вибули з турніру.

Безумовним лідером і найкращим бомбардиром “Манчестер Сіті” є Ерлінг Холанд, який влітку перейшов з дортмундської “Боруссії”. На рахунку норвежця вже 18 голів у 12 зустрічах. Також можна виділити півзахисників Кевіна де Брюйне та Ілка Гюндогана.

“Челсі”

“Челсі” цього сезону АПЛ виступає зі змінним успіхом. У 13-ти зіграних поєдинках він виграв 6 разів, програв у 4-х зустрічах і з 21 очком ділить 6-7 рядки у турнірній таблиці.

У попередньому розіграші Кубка англійської Ліги “сині” дійшли до фіналу, де у завзятій боротьбі за пенальті поступилися “Ліверпулю” (10:11). На ранніх стадіях вони здолали “Астон Віллу” (по пен. – 4:3), “Саутгемптон” (по пен. – 4:3), “Брентфорд” (2:0), а у півфіналі двічі взяли гору над “Тоттенхемом” (2:0, 1:0).

Лідером і найкращим бомбардиром лондонської команди є Рахім Стерлінг, який влітку перейшов із “Манчестер Сіті”. На його рахунку 3 голи. Стільки ж м’ячів забив німецький півзахисник Кай Хавертц. Також можна виділити П’єр-Емерика Обамеянга, який повернувся в АПЛ, який, щоправда, поки що відзначився лише один раз.

Очні матчі

У попередніх 156 матчах “городяни” здобули 56 перемог і зазнали 62 поразки. Минулого сезону команда Хосепа Гвардіоли двічі виявлялася сильнішою (1:0, 1:0).

Прогноз на матч “Манчестер Сіті” – “Челсі”

Експерти у цій грі явним фаворитом вважають чинного чемпіона Англії.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних “Манчестер Сіті” з коефіцієнтом 1.52, а на перемогу лондонській з коефіцієнтом 5.57.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 4.64.

На наш погляд шанси “міщани” також вищі. Вони і за класом вищі, і поєдинок пройде рідним для них “Іттіхад”. Щоправда, можна не сумніватися, що “Челсі” дасть бій майбутньому супернику і намагатиметься реабілітуватися за домашню поразку від “Арсеналу” минулими вихідними.

Новини партнерів

Комментарии: