Тренер “Кривбасу”: “Наша реалізація залишає бажати кращого”

Тренер криворізького “Кривбасу” Дмитро Кара-Мустафа поділився враженнями від гри з “Ворсклою” (1:0) в рамках 12 туру УПЛ, повідомляє сайт Sportanalytic.com.

Фото – офіційний сайт ФК “Кривбас”

“Перший тайм: хлопці дуже добре рухались, гра давалась. Те, що не забили пенальті… Навіть відомі гравці не забивають. Наші футболісти – молодці, що не опустили голови та грали до кінця. Так, потім у нас було вилучення, але ми продовжували грати, навіть не дивлячись на те, що залишились удесятьох. У ці хвилини мали дуже переконливий та пристойний вигляд. Після вилучення мали непогані моменти, але реалізація поки що залишає бажати кращого.

Але команда – молодці, адже два дні тому була гра й ми боялись, що вони не встигнуть відновитись. Тому, ясно, що у кінці гри у деяких хлопців ноги зводили судоми. Й ми робили заміни. У такому графіку команда ще не грала. Але в принципі ми витримали. Хоча й у нас було більше на одного у другому таймі, все одно “Ворскла” виглядала свіжіше, адже мала більше днів для відпочинку – чотири”, – сказав Дмитро Кара-Мустафа.

Новини партнерів

Комментарии: