У Сенегалі цілком серйозно вважали, що можуть виграти ЧС-2022, доки Садіо Мане отримав травму

Схоже, очікування від мундіалю у Сенегалі настільки високі, що вболівальники не відкидають перемоги у турнірі. «Леви» мають приїхати туди, взяти трофей та повернутися назад», – упевнений президент країни Макі Салл. Багато шанувальників африканського футболу мають намір не лише стежити за командами з Чорного континенту на мундіалі, а й укладати ставки на їхні поєдинки, тим більше. що букмекери використовують систему бонусів. На порталі «Рейтинг Букмекерів» доступний промокод фонбет на сьогодні: бонус беттор ніколи не завадить.

2022 року збірна Сенегалу вперше у своїй історії виграла Кубок африканських націй, після чого в країні одразу почалися розмови про те, що на чемпіонаті світу «Леви Теранги» здатні зайти далі, ніж будь-яка інша африканська збірна в історії (стадія чвертьфіналу).

Embed from Getty Images

Уже деякий час команда Сенегалу перебуває на потужному підйомі: національна збірна двічі поспіль досягла фіналу Кубка африканських націй і кваліфікувалася на другий чемпіонат світу поспіль. 

Традиція в Сенегалі диктує, що президент республіки вручає команді прапор перед тим, як вони вирушать на великий турнір, і Макі Салл чекає на повернення футболістів додому з Кубком світу під пахвою. 

Однак зовсім недавно «Леви Теранги» отримали найпотужніший удар: головна сенегальська зірка, вінгер Садіо Мане, отримав травму та пропустить чемпіонат світу з футболу.   

Новини партнерів

Комментарии: