Уно, дос, трес. Три яскраво виражені проблеми збірної Іспанії

До старту чемпіонату світу в Катарі залишаються буквально лічені дні і всі вболівальники завмерли у передчутті довгоочікуваного видовища. Мундіаль буде гарячою страдою і для бетторів: величезна кількість матчів, і в багато разів їхня перевищує кількість подій у цих самих матчах. Природно, що краще вибирати надійного букмекера з власною лінією. На Bookmaker Ratings можна ознайомитися з оглядом букмекерської контори Ubet, що надає гравцям широкий розпис на головні події у світі спорту. 

Збірна Іспанії не вважається одним із головних фаворитів чемпіонату світу з футболу, незважаючи на цілий розсип молодих талантів у ростері. Чому? Тому що молоді таланти принаймні поки що не можуть нівелювати проблеми.

Embed from Getty Images

Проблема перша: відсутність яскраво вираженого першого номера. «Червона Фурія» має такі голкіпери, як Давид де Хеа та Кепа Аррісабалага, і обидва вони зараз знаходяться у чудовій формі, але національний тренер їм не довіряє. Де Хеа неодноразово провалювався у збірній, а у Кепи давні складні стосунки з Унаї Симоном, воротарем, який бачиться Луїсу Енріке першим номером збірної. В результаті ні де Хеа, ні Кепа до Катару не поїдуть. При цьому сам Унаї Сімон – голкіпер майстерний, але нестабільний. А на ЧС все може вирішити одна помилка.

Проблема друга: центр оборони. Після того, як у збірній грали Карлес Пуйоль, Серхіо Рамос та Жерар Піке, навіть незручно порівнювати з ними першу пару оборонців сьогоднішньої «Фурії» – це Пау Торрес та Ерік Гарсія. Це непогані захисники, але «непоганий» та «відмінний» – різні терміни. У будь-якому матчі за участю цієї пари суперник створює біля воріт збірної Іспанії гольовий момент.

Проблема третя: безуспішні пошуки «дев’ятки». З усіх нападників, які поїдуть до Катару, позиція дев’ятого номера є профільною лише для Альваро Морати, форварда надзвичайно специфічного. Луїс Енріке пробував ставити в центр нападу Дані Ольмо і Феррана Торреса, але все ж таки це футболісти трохи іншого плану. Найкраще виходило в Ансу Фаті, але барселонський діамант все ще не може знайти себе після чергової травми.

Новини партнерів

Комментарии: