В Іспанії привітали де Хеа із завершенням кар’єри у збірній. Воротар не оголошував про звільнення

Президент федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес привітав воротаря «Манчестер Юнайтед» Давіда де Хеа із завершенням кар’єри у національній команді. Сам голкіпер не оголошував про звільнення зі збірної країни. Про це повідомляє журналіст El Chiringuito Хосе Альварес.

Embed from Getty Images

За інформацією джерела, Луїс Енріке особисто зателефонував де Хеа перед чемпіонатом світу, щоб повідомити його про те, що він не включений до заявки національної команди. Тренер сказав воротареві, що це є технічним рішенням. На питання де Хеа про те, в чому причина, Енріке не дав жодних роз’яснень.

Через деякий час де Хеа зателефонував президент іспанської футбольної федерації Рубіалес. Він сказав воротареві: «Давид, я радий, що ти нарешті ухвалив рішення, про яке думав. Мені вже сказали, що ти залишаєш національну команду».

Де Хеа відповів: «Я не йшов зі збірної. Хто вам сказав, що я йду? Тренер сказав, що не сподівається на мене, але я ніколи не відмовлявся від національної команди і не збираюся цього робити».

Зазначається, що де Хеа був вкрай здивований і засмучений таким ставленням з боку Енріке та федерації.

32-річний де Хеа не грав за збірну Іспанії з жовтня 2020 року. Загалом за національну команду воротар провів 45 матчів. Він був основним голкіпером національної команди на чемпіонаті Європи 2016 року та чемпіонаті світу 2018 року.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: