ЧС-2022. 21 листопада. У боротьбу вступають Англія та Нідерланди. Де дивитись трансляції матчів

У понеділок, 21 листопада, на 22-му чемпіонаті світу відбудеться три матчі. Другий ігровий день відкриють збірні Англії та Ірану.

Фото – Ютуб

Родоначальники футболу у своїй відбірковій групі посіли перше місце, у 10 поєдинках здобувши 8 перемог і двічі зіграли внічию. У свою чергу азіатська команда також впевнено пройшла кваліфікацію, вигравши у 8 з 10 зустрічей, по одному разу поступившись і звівши гру внічию.

У вересні підопічні Гарета Саутгейта провели два поєдинки у рамках Ліги націй. Вони програли в гостях італійцям (0:1) і вдома розійшлися миром із німцями (3:3). Ну а іранці в рамках підготовки до Мундіалю перемогли Уругвай та Нікарагуа (з однаковим рахунком 1:0) та зіграли внічию з Сенегалом (1:1).

Раніше суперники на міжнародній арені не зустрічалися.

Прогноз букмекерів на матч Англія – Іран:

Перемога Англії – 1,35

Нічча – 4,06

Перемога Ірану – 12,0

Орієнтовні склади

Англія:Нік Поуп – Харрі Магуайр, Ерік Даєр, Джон Стоунс – Джуд Беллінгхем, Люк Шоу, Деклан Райс, Трент Олександр-Арнольд – Рахім Стерлінг, Філ Фоден, Харрі Кейн.
Іран: Аліреса Бейранванд – Аболфазл Джалалі, Мортеза Пурліганджі, Хоссеїн Канаанізадеган, Рамін Резаеян – Рузбех Чешмі – Вахід Амірі, Саїд Еззатоллахі, Алі Голізадех – Мехді Торабі, Сір.

Хронологічно іншими на поле вийдуть збірні Сенегалу та Нідерландів.

“Леви Теранги” у своїй відбірковій групі фінішували першими, у 6 поєдинках здобувши 5 перемог і одного разу зігравши внічию, а у плей-офф вони пройшли єгиптян по пенальті – 3:1. “Помаранчеві” у кваліфікації також посіли перше місце, вигравши у 7-ми з 10-ти зустрічей, двічі зігравши внічию та зазнавши однієї поразки.

У рамках підготовки до ЧС сенегальці провели два спаринги, в одному з яких здолали Болівію (2:0), а в іншому – розійшлися миром з Іраном (1:1). Нідерландці ж у вересні здобули дві перемоги в рамках Ліги націй – над Польщею (2:0) та Бельгією (1:0).

Напередодні шляхи цих команд не перетиналися.

Прогноз букмекерів на матч Сенегал – Нідерланди:

Перемога Сенегалу – 5,7

Нічча – 3,7

Перемога Нідерландів – 1,65

Орієнтовні склади

Сенегал: Едуар Менді – Каліду Кулібалі, Юссуф Сабалі, Пап Абу Сіссе, Фоде Балло-Туре – Нампаліс Менді, Папа Гуйє – Папі Сарр, Ісмаїла Сарр, Ніколя Джексон – Фамара Дьєду.
Нідерланди: Ремко Пасвер – Вірджіл ван Дейк, Натан Аке, Юррієн Тімбер – Дейлі Блінд, Френкі де Йонг, Деві Классен, Дензел Дюмфріс – Коді Гакпо, Стівен Бергвейн, Вінсент Янссен.

Ну а закривати сьогоднішній ігровий день будуть збірні США та Уельсу.

“Зірково-смугасті” у своїй відбірковій групі фінішували третіми, у 14-ти зустрічах 3-го раунду здобувши 7 перемоги при чотирьох нічиїх та трьох поразках. Щодо валійців, то вони у кваліфікації посіли друге місце, вигравши у 4-ох із 8-ми матчів, 3 рази зігравши внічию та поступившись одного разу, а у стиковому поєдинку здолали українців (1:0).

В останніх двох контрольних поєдинках у рамках підготовки до “Мундіалю” американці поступилися Японії (0:2) і розійшлися миром із С. Аравією (0:0). У свою чергу Бейл та Ко у вересні програли обидва матчі в рамках Ліги націй – від Бельгії (1:2) та Польщі (0:1).

У попередніх двох очних товариських зустрічах збірна США жодного разу не поступилася. 2003 року вона взяла гору (2:0), а 2020-го зіграла в нульову нічию.

Прогноз букмекерів на матч США – Уельс:

Перемога США – 5,7

Нічча – 3,7

Перемога Уельсу – 1,65

Орієнтовні склади

США: Етан Хорват – Кемерон Картер-Вікерс, Аарон Лонг, Ентоні Робінсон, Джо Скаллі – Юнус Муса, Тайлер Адамс, Бренден Ааронсон – Крістіан Пулішич, Джованні Рейна, Хаджі Райт.
Уельс: Уейн Хеннессі – Джо Родон, Коннор Робертс, Кріс Мефам, Бен Девіс – Метью Сміт, Ітан Ампаду, Неко Вільямс – Деніел Джеймс, Бреннан Джонсон – Гарет Бейл.

Що і де можна подивитися?

21.11.2022. Англія – Іран. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 15:00.
21.11.2022. Сенегал – Нідерланди. OTT-платформа Megogo. 18:00.
21.11.2022. США – Уельс. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 21:00.

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті

Новини партнерів

Комментарии: