ЧС-2022. 22 листопада. Франція розпочинає захист титулу. Де можна переглянути трансляцію матчів

У вівторок, 22 листопада, на 22-му чемпіонаті світу відбудуться відразу 4 матчі, а відкриватиме сьогоднішній ігровий день збірні Аргентини та Саудівської Аравії.

Фото – “СЕ”

Латиноамериканці у своїй відбірковій групі посіли друге місце, у 17 поєдинках здобувши 11 перемог при шести нічиїх. У свою чергу, азіатська команда у кваліфікації фінішувала першою, вигравши в 7-ми з 10 зустрічей, двічі розлучившись світом і один раз поступившись.

В останніх трьох контрольних зустрічах у рамках підготовки до “Мундіалю” Мессі та Ко обіграли Гондурас (3:0), Ямайку (3:0) та ОАЕ (5:0). Ну а підопічні Ерве Ренара здолали Ісландії (1:0), зіграли внічию з Панамою (1:1) і поступилися Хорватії (0:1).

Раніше суперники перетиналися двічі. У 1992 р. Аргентинці у Кубку Конфедерацій-2001 взяли гору (1:0), а у 2012 р. суперники у товариській грі розійшлися миром (0:0).

Прогноз букмекерів на матч Аргентина – С. Аравія:

Перемога Аргентини – 1,18

Нічча – 6,9

Перемога С. Аравії – 19,0

Орієнтовні склади

Аргентина:Еміліано Мартінес – Ніколас Отаменді, Маркос Акунья, Крістіан Ромеро, Науель Моліна – Леандро Паредес, Родріго Де Пауль, Алексіс Макаллістер – Анхель Ді Марія, Ліонель Мессі, Лаутаро Мартінес.

С. Аравія: Мохаммед аль-Увейс – Ясір Аль-Шахрані, Абдулела Аль-Амрі, Алі аль-Булейхі, Сауд Абдулхамід – Мохаммед Канно, Сальман Аль-Фарадж, Салім аль-Давсарі, Салех Аль-Шехрі, Абдуле Малки – Фірас Аль-Бурайкан.

Далі на поле вийдуть збірні Данії та Тунісу.

Скандинави у своїй відбірковій групі посіли 1-е місце, у 10-ти матчах здобувши 9 перемог і зазнавши лише однієї поразки. У свою чергу “Орли Карфагена” в африканській кваліфікації фінішували першими у своєму квартеті, вигравши у 4 з 6 поєдинків, а в плей-офф пройшли малійців (1:0, 0:0).

У вересні данці в рамках Ліги націй поступилися Хорватії (1:2) та перемогли Францію (2:0). Ну а збірна Тунісу в рамках підготовки до Мундіалю провели дві зустрічі – обіграли Комори (1:0) і зазнали поразки від Бразилії (1:5).

В обох очних товариських іграх чемпіони Європи-92 виявилися сильнішими за африканську дружину – у 1960 р. (3:1) і 2002 р. (2:1).

Прогноз букмекерів на матч Данія – Туніс:

Перемога Данії – 1,45

Нічча – 4,2

Перемога Тунісу – 8,0

Орієнтовні склади

Данія: Каспер Шмейхель – Йоакім Меле, Андреас Крістенсен, Сімон К’яєр, Расмус Крістенсен – П’єр-Еміль Хейб’єрг, Крістіан Еріксен, Томас Ділейні – Міккель Дамсгаард, Мартін Брейтуліус, Андреас.

Туніс: Аймен Дамен – Монтасар Тальбі, Надер Гандрі, Яссін Мерія, Мохамед Дрегер, Алі Абді – Ельє Схірі, Айсса Лайдуні, Анібаль Міжбрі, Юссеф Мсакні – Вахбі Хазрі.

У хронологічно третьому поєдинку зустрінуться збірні Мексики та Польщі.

“Ацтеки” у своїй відбірковій групі посіли 2-е місце, у 14-ти матчах здобувши 8 перемог при 4-х нічиїх та двох поразках. У свою чергу наші сусіди у європейській кваліфікації фінішували другими, а у плей-офф обіграли Швецію (2:0).

В останніх трьох контрольних зустрічах у рамках підготовки до “Мундіалю” мексиканці програли Колумбії (2:3), розгромили Ірак (4:0) і поступилися Швеції (1:2). Ну а поляки у вересні провели два матчі в рамках Ліги націй – поступилися Нідерландам (0:2) і взяли гору над Уельсом (1:0).

У попередніх чотирьох очних іграх суперники здобули по три перемоги і двічі зіграли внічию. Причому збірна Польщі здолала “ацтеків” на груповій стадії ЧС-1978 (3:1).

Прогноз букмекерів на матч Мексика – Польща:

Перемога Мексики – 2,75

Нічча – 3,1

Перемога Польщі – 2,8

Орієнтовні склади

Мексика: Гільєрмо Очоа – Хесус Гальярдо, Ектор Морено, Хорхе Санчес, Сесар Монтес – Ектор Еррера, Андрес Гуардадо, Ірвінг Лосано, Едсон Альварес, Алексіс Вега – Генрі Мартін.
Польща: Войцех Щенсни – Каміль Глік, Ян Беднарек, Артур Енджейчик – Гжегож Крихов’як, Себастіан Шиманьскі, Шимон Журковскі, Пшемислав Франківський, Петро Зеліньскі – Роберт Левандовскі, Аркадіуш Мілік.

Закривати ж програму вівторка будуть збірні Франції та Австралії.

Діючі чемпіони світу у своїй відбірковій групі посіли 1-е місце, у 8-ми матчах здобувши 5 перемог і тричі зігравши внічию. У свою чергу “Соккеруз” в азіатській кваліфікації фінішувала на 3-му рядку, а стиковій грі здолали ОАЕ (2:1).

У вересні французи провели два поєдинки в рамках ліги націй – перемогли Австрію (2:0) та програли Данії (0:2). Ну а підопічні Грема Арнольда в рамках підготовки до “Мундіалю” двічі зустрічалися з Новою Зеландією і обидва рази виявилися сильнішими (1:0, 2:0).

У 2018 році збірні Франції та Австралії теж перетиналися у першому турі групової стадії першості світу. Тоді “Ле Бле” виграли з рахунком 2:1 завдяки голу Антуана Грізманна та автоголу. А всього чинні чемпіони світу виграли 3 із 5 матчів проти Австралії (нічия, поразка).

Прогноз букмекерів на матч Франція – Австралія:

Перемога Франції – 1,25

Нічча – 6,1

Перемога Австралії – 13,0

Орієнтовні склади

Франція: Уго Льоріс – Бенджамін Павар, Ібраїма Конате, Дайо Упамекано, Лукас Ернандес – Орельєн Тчуамені, Адріан Рабьо – Усман Дембеле, Антуан Грізманн, Кіліан Мбаппе – Олів’є Жіру.

Австралія: Метью Райан – Натаніел Аткінсон, Азіз Бехіч, Мілош Дегенек, Джоел Кінг – Авер Мабіл, Аарон Муй, Айдін Хрустіч, Джексон Ірвайн, Марко Тіліо – Метью Лекі.

Що де можна подивитися?

22.11.2022. Аргентина – Саудівська Аравія. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 12:00.
22.11.2022. Данія – Туніс. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 15:00.
22.11.2022. Мексика – Польща. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 18:00.
22.11.2022. Франція – Австралія. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 21:00.

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті

Новини партнерів

Комментарии: