ЧС-2022. 23 листопада. Старт Німеччини та Іспанії. Де можна переглянути трансляцію матчів

У середу, 23 листопада, на 22-му чемпіонаті світу також відбудуться 4 матчі, а відкриватиме сьогоднішній ігровий день збірні Марокко та Хорватії.

Фото – vseprosport.ru

“Атлаські леви” у своїй відбірковій групі посіли перше місце, перемігши у всіх 6 матчах, а у стикових поєдинках здолавши ДР Конго (1:1, 4:1) У свою чергу співвітчизники Даріо Срни у кваліфікації фінішувала першою, вигравши у 7 з 10 зустрічей, двічі розлучившись світом і один раз поступившись.

В останніх трьох контрольних зустрічах у рамках підготовки до “Мундіалю” африканська дружина обіграла Чилі (2:0), Грузію (3:0) і зіграла внічию з Парагваєм (0:0). Ну а підопічні Златко Даліча у вересні провели два поєдинки в рамках Ліги націй, здолавши Данію (2:1) та Австрію (3:1), а в недавній товариській грі перемогли С. Аравію (1:0).

Збірні Марокко та Хорватії грали між собою лише раз – у 1996 році у товариському матчі. Гра завершилася внічию з рахунком 2:2, але по пенальті хорвати взяли гору.

Прогноз букмекерів на матч Марокко – Хорватія:

Перемога Марокко – 4,3

Нічча – 3,35

Перемога Хорватії – 1,9

Орієнтовні склади

Марокко: Яссін Буну – Ашраф Хакімі, Ромен Саїс, Найєф Агерд, Нуссаїр Мазрауї – Софіан Амрабат, Селім Амалла, Аззедін Унаї – Соф’ян Буфаль, Юссеф Ен-Несірі, Абдерразак Хамдал. Хорватія: Домінік Лівакович – Борна Баришич, Йоско Гвардіол, Деян Ловрен, Йосип Юранович – Марсело Брозович, Матео Ковачич, Лука Модріч – Маріо Пашаліч, Іван Перишич, Андрій Крамарич.

Далі на поле вийдуть збірні Німеччини та Японії.

Бундестім у своїй відбірковій групі впевнено посіла 1-е місце, у 10-ти матчах здобувши 9 перемог і зазнавши лише однієї поразки. У свою чергу “Сині самураї” в азіатській кваліфікації фінішували другими, вигравши в 7-ми з 10-ти зустрічей за однієї нічиєї та двох поразок.

У вересні німці в рамках Ліги націй поступилися Угорщині (0:1) і зіграли внічию з Англією (3:3), а у недавньому товариському поєдинку обіграли Оман (1:0). Представники країни Вранішнього сонця в рамках підготовки до “Мундіалю” обіграли США (2:0), розійшлися миром з Еквадором (0:0) і програли Канаді (1:2).

Збірні Німеччини та Японії двічі зустрічалися у товариських матчах. 2004 року виграли німці (3:0), а 2006 року була зафіксована нічия (2:2).

Прогноз букмекерів на матч Німеччина – Японія:

Перемога Німеччини – 1, 5

Нічча – 4,4

Перемога Японії – 6,5

Орієнтовні склади

Німеччина:Мануель Нойєр – Девід Раум, Антоніо Рюдігер, Ніклас Зюле, Лукас Клостерманн – Ілкай Гюндоган, Йозуа Кімміх, Томас Мюллер – Лерой Сані, Серж Гнабрі, Кай Хаверц.
Японія: Сюїті Гонда – Юто Нагатомо, Майя Йосіда, Такехіро Томіясу, Мікі Ямане – Ватару Ендо, Гаку Шібасакі – Даїті Камада, Дзюня Іто, Такумі Мінаміно – Такума Асано.

У хронологічно третьому поєдинку зустрінуться збірні Іспанії та Коста-Ріки.

“Фурія роху” у своїй відбірковій групі посіла 1-е місце, у 8-ми матчах здобувши 6 перемог при одній нічиї та одній поразці. У свою чергу північноамериканська команда у кваліфікації фінішувала четвертою, а у плей-офф обіграла Нову Зеландію (1:0).

У вересні іспанці провели два матчі в рамках Ліги націй – поступилися Швейцарії (1:2) і взяли гору над Португалією (1:0), а в недавній товариській грі здолали Йорданію (3:1). Ну а збірна Коста-Ріки в рамках підготовки до “Мундіалю” перемогли Узбекистан (2:1) та Нігерію (2:0).

Збірна Іспанії ще жодного разу не програвала майбутньому – 2 перемоги (2:1 у 2015 році та 5:0 у 2017 році) та нічия (2:2 у 2011 році). Причому всі ці три ігри були товариськими.

Прогноз букмекерів на матч Іспанія – Коста-Ріка:

Перемога Іспанії – 1,7

Ніччя – 7,0

Перемога Коста-Ріки – 21,0

Орієнтовні склади

Іспанія: Унаї Сімон – Жорді Альба, Емерік Ляпорт, Ерік Гарсія, Даніель Карвахаль – Серхіо Бускетс, Гаві, Педрі – Ансу Фаті, Ферран Торрес, Альваро Мората.
Коста -Ріка: Кейлор Навас – Браян Ов’єдо, Франсіско Кальво, Оскар Дуарте, Карлос Мартінес – Єльцин Техеда, Сельсо Борхес, Герсон Торрес, Джевісон Беннетте – Жоель Кемпбелл, Антоні Контрерас.

Закривати ж програму середовища будуть збірні Бельгії та Канади.

“Червоні дияволи” у своїй відбірковій групі посіли 1-е місце, у 8-ми матчах здобувши 6 перемог і двічі зігравши внічию. У свою чергу “Кленове листя” у кваліфікації фінішували на 1-му рядку, вигравши 8-ми з 10-ти поєдинках при 4-х нічиїх і двох поразках.

У вересні бельгійці провели дві зустрічі в рамках Ліги націй – перемогли Уельс (2:1) і програли Нідерландам (0:1), а в недавній товариській грі зазнали несподіваної поразки від Єгипту (1:2). Збірна Канади в рамках підготовки до “Мундіалю” поступилася Уругваю (0:2), зіграла внічию з Бахрейном (2:2) і взяла гору над Японією (2:1).

У єдиному очному товариському матчі 1989 року збірна Бельгії обіграла Канаду (1:0).

Прогноз букмекерів на матч Бельгія – Канада:

Перемога Бельгії – 1,45

Нічча – 4,5

Перемога Канади – 7,2

Орієнтовні склади

Бельгія: Тібо Куртуа – Ян Вертонген, Тобі Алдервейрелд, Зено Дебаст, Яннік Феррейра-Карраско, Тома Менье – Юрі Тілеманс, Аксель Вітсель – Еден Азар, Кевін Де Брейне, Міші Батшуайї.
Канада: Дейн Сент-Клер – Камал Міллер, Стівен Віторія, Алістер Джонстон – Сем Адекугбе, Марк-Ентоні Кайє, Таджон Бьюкенен, Девід Жуніор Хойлетт, Атіба Хатчінсон – Джонатан Девід, Кайл Ларін.

Що де можна подивитися?

23.11.2022. Марокко – Хорватія. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 12:00.
23.11.2022. Німеччина – Японія. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 15:00.
23.11.2022. Іспанія – Коста-Ріка. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 18:00.
23.11.2022. Бельгія – Канада. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 21:00.

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті

Новини партнерів

Комментарии: