Де Брейне посварився з партнером зі збірної Бельгії Алдервейрелдом під час гри з Канадою

Півзахисник збірної Бельгії Кевін Де Брейне посварився з партнером за командою захисником Тобі Алдервейрелдом під час матчу 1-го туру групового етапу чемпіонату світу 2022 року в Катарі з Канадою (1:0).

Embed from Getty Images

Примітно, що конфлікт двох бельгійців стався під час того, як їхні партнери святкували гол у ворота канадської збірної. Де Брейне підійшов до головного тренера команди Роберто Мартінеса, щоб обговорити тактичні моменти, у цей же момент до півзахисника та наставника приєднався Алдервейрелд. Гравці сперечалися один з одним на підвищених тонах.

«Конфлікт з Алдервейрелдом? Це все через футбол. Ми грали не дуже добре, ми не створювали моменти для довгих передач, грали гірше, ніж могли. Про це ми й говорили. Я не бачу проблем у подібному обговоренні», — наводить слова Де Брейне sporza.

«Де Брейне? Добре, що ми виявляємо емоції. Це показує, що ми залучені до гри, до роботи. Кевін мав свою думку, з якою я був не згоден. Після цього ми швидко знизали руки», — цитує Алдервейрелда sporza.

Збірна Бельгії обіграла у першому матчі на чемпіонаті світу збірну Канади та очолила групу F. У наступних іграх бельгійці зустрінуться з командами Хорватії та Марокко.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: