ЧС-2022. 25 листопада. Матч друзів України: Англія – США Де дивитись трансляції матчів

У п’ятницю, 25 листопада, на 22-му чемпіонаті світу розпочнуться матчі 2-го туру групового етапу, а відкриватимуть ігровий день збірні Уельсу та Ірану.

Фото – prsport.net

Валійці стартували на “Мундіалі” з нічиєю у грі зі США (1:1). Причому їм довелося по ходу матчу відіграватися, а зрівняв рахунок із пенальті Гарет Бейл. Щодо азіатської команди, то вона в першому турі зазнала розгромної поразки від англійців (2:6).

У вересні Бейл та Ко програли обидва матчі в рамках Ліги націй – від Бельгії (1:2) та Польщі (0:1). Ну а іранці в рамках підготовки до Мундіалю перемогли Уругвай та Нікарагуа (з однаковим рахунком 1:0) та зіграли внічию з Сенегалом (1:1).

Раніше суперники на міжнародній арені не зустрічалися.

Прогноз букмекерів на матч Уельс – Іран:

Перемога Уельсу – 2,40

Нічча – 3,21

Перемога Ірану – 4,05

Орієнтовні склади

Уельс: Уейн Хеннессі – Джо Родон, Кріс Мефам, Бен Девіс – Аарон Ремзі, Коннор Робертс, Джо Моррелл, Неко Вільямс – Деніел Джеймс, Харрі Вілсон – Гарет Бейл.
Іран: Хосейн Хоссейні – Садег Мохаррамі, Мортеза Пурліганджі, Хоссеїн Канаанізадеган, Мілад Мохаммаді – Ехсан Хажсафі, Рузбех Чешмі, Ахмад Нуроллахі – Аліреза Джаханбакш, Мехді Таремі, Мехді Таремі.

Хронологічно іншими на поле вийдуть збірні Катару та Сенегалу

Господарі турніру в матчі відкриття поступилися Еквадору (0:2), пропустивши обидва м’ячі ще до перерви. Ну а “Леви Теранги” стартували з поразки від Нідерландів, також пропустивши два нерозділені голи, але вже наприкінці зустрічі.

В останніх трьох контрольних поєдинках у рамках підготовки до першості світу підопічні Фелікса Санчеса взяли гору над Гондурасом (1:0), Панамою (2:1) та Албанією (1:0). Сенегальці провели два спаринги, в одному з яких здолали Болівію (2:0), а в іншому – розійшлися миром з Іраном (1:1).

Напередодні шляхи цих команд не перетиналися.

Прогноз букмекерів на матч Катар – Сенегал:

Перемога Катару – 6,40

Нічча – 3,85

Перемога Сенегалу – 1,75

Орієнтовні склади

Катар: Саад Аль Шіїб – Буалем Хухі, Бассам Аль-Раві, Абделкарім Хасан – Абдулазіз Хатем, Педро Мігел, Карім Будіаф, Хассан Аль-Хайдос, Хомам Ахмед – Альмоез Алі, Акрам Афіф.
Сенегал: Едуар Менді – Каліду Кулібалі, Юссуф Сабалі, Пап Абу Сіссе, Фоде Балло-Туре – Нампаліс Менді, Папа Гуйє – Папі Сарр, Ісмаїла Сарр, Ніколя Джексон – Фамара Дьєду.

У хронологічно третьому поєдинку зустрінуться збірні Нідерландів та Еквадору.

“Помаранчеві” у першому турі взяли гору над Сенегалом (2:0) завдяки голам Коді Гакпо та Дюві Классена, а латиноамериканці у матчі відкриття зусиллями Енера Валенсії, який оформив дубль, впевнено розправилися з господарями турніру (2:0).

Нідерландці у вересні здобули дві перемоги в рамках Ліги націй – над Польщею (2:0) та Бельгією (1:0). У свою чергу дружина Густаво Альваро усі три матчі в рамках підготовки до “Мундіалю” звела у нульову нічию – С. Аравією, Японією та Іраком.

У попередніх двох очних товариських зустрічах збірна Нідерландів жодного разу не поступилася. У 2006 р. вона взяла гору (1:0), а у 2014 р. зіграла внічию (1:1).

Прогноз букмекерів на матч Нідерланди – Еквадор:

Перемога Нідерландів – 1,86

Нічча – 3,90

Перемога Еквадору – 5,80

Орієнтовні склади

Нідерланди:Андрієс Нопперт – Вірджіл ван Дейк, Натан Аке, Юррієн Тімбер – Дейлі Блінд, Френкі де Йонг, Деві Классен, Дензел Дюмфріс – Коді Гакпо, Стівен Бергвейн, Мемфіс Депай.

Еквадор: Ернан Галіндес – Роберт Арболеда, Фелікс Торрес, П’єро Інкап’є, Первіс Еступіньян – Джегсон Мендес, Мойсес Кайседо – Мікаель Естрада, Гонсало Плата, Ромаріо Ібарра – Енер Валенсія.

Закривати ж програму п’ятниці будуть збірні Англії та США

Родоначальники футболу стартували з розгромної перемоги над Іраном (6:2), а форвард “Арсеналу” Букайо Сака оформив дубль. Що ж до американців, то вони в першому турі розійшлися миром (1:1). Причому по ходу поєдинку вели в рахунку завдяки голу сина легендарного Джорджа Веа – Тімоті Веа.

У вересні підопічні Гарета Саутгейта провели два поєдинки у рамках Ліги націй. Вони програли в гостях італійцям (0:1) і вдома розійшлися миром із німцями (3:3). Ну а “зоряно-смугасті” в останніх двох контрольних зустрічах у рамках підготовки до “Мундіалю” поступилися Японії (0:2) і розійшлися миром із С. Аравією (0:0).
У попередніх семи очних іграх англійці здобули 4 перемоги, зазнавши двох поразок і один раз зігравши внічию. Двічі ці команди перетиналися на чемпіонатах світу. У 1950 р. сильнішою виявилася збірна США, а в 2010 р. сторони не виявили найсильнішого (1:1).

Прогноз букмекерів на матч Англія – ​​США:

Перемога Англії – 1,62

Нічча – 4,29

Перемога США – 6,40

Орієнтовні склади

Англія:Нік Поуп – Харрі Магуайр, Ерік Даєр, Джон Стоунс – Джуд Беллінгхем, Люк Шоу, Деклан Райс, Трент Олександр-Арнольд – Рахім Стерлінг, Філ Фоден, Каллум Вілсон.
США: Мет Тернер – Тім Рим, Уокер Циммерман, Ентоні Робінсон, Сержіньо Дест – Юнус Муса, Тайлер Адамс, Бренден Ааронсон – Крістіан Пулішич, Джованні Рейна, Тімоті Веа.

Що де можна подивитися?

25.11.2022. Уельс – Іран. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 12:00.
25.11.2022. Катар – Сенегал. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 15:00.
25.11.2022. Нідерланди – Еквадор. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 18:00.
25.11.2022. Англія – США. Телеканал Суспільне та OTT-платформа MEGOGO. 21:00.

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті

Новини партнерів

Комментарии: