Ван Гал вважає, що Еквадор заслужив перемогу у матчі з Нідерландами

Головний тренер збірної Нідерландів Луї ван Гал був максимально об’єктивним на прес-конференції після матчу 2-го туру групового етапу чемпіонату світу з Еквадором, який завершився внічию — 1:1.

Embed from Getty Images

«Ми не показали гарної гри. Добре діяли без м’яча, але не з ним. І ця проблема у нас уже була у першому матчі. Ми програли усі дуелі. У нас було погане володіння м’ячем, а коли його немає, важко дістатися воріт суперника. Ми швидко втрачали м’яч і загалом не впоралися із завданням побудувати нашу гру. Збірна Еквадору перевершувала нас.

Я попереджав, що Еквадор буде сильнішим за Сенегал. Ми набрали очко з суперником, який був кращим за нас», – наводить слова ван Гала Ole.

Після двох турів у Нідерландів та Еквадору рівна кількість очок у групі A – по чотири. У очній зустрічі команда ван Гала повела після швидкого голу Коді Гакпо, який забив на шостій хвилині, але на початку другого тайму Енер Валенсія зрівняв рахунок. У збірної Сенегалу перед заключним туром три очки, а господарі мундіалю, катарці, замикають таблицю без шансів потрапити до топ-2 та вийти у плей-офф.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: