Globo: Бразилія зіграє з Камеруном резервним складом

За інформацією авторитетного бразильського видання Globo, у матчі 3-го туру групового етапу з Камеруном головний тренер «селесао» Тіте прийняв рішення надати відпочинок основним гравцям та задіяти резервний склад збірної.

Embed from Getty Images

Через пошкодження гру пропустять Неймар, Данило та Алекс Сандро. Також є футболісти, у яких минулими днями були температура і нездужання. У зв’язку з цим Тіте награє на тренуваннях стартовий склад серед тих, хто був менш задіяний у двох перших матчах.

Globo повідомляє, що з максимальною ймовірністю з Камеруном стартовий склад збірної Бразилії буде наступним: Едерсон, Дані Алвес, Мілітао, Бремер, Алекс Теллес, Фабіньо, Бруно Гімарайнс, Антоні, Родріго, Габріел Жезус, Мартінеллі. В атакуючій групі можливі дві корективи – вихід Педро або Евертона Рібейро (обидва – гравці Фламенго).

Нагадаємо, бразильці достроково оформили вихід до 1/8 фіналу чемпіонату світу після перемог над Сербією (2:0) та Швейцарією (1:0). Камеруну потрібна перемога, щоб претендувати на друге місце, але також важливо, як завершиться паралельна гра Швейцарії та Сербії.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: