Наставник збірної Японії: «Ми можемо перемагати найкращих у світі»

Головний тренер збірної Японії Хадзіме Моріясу відреагував на перемогу команди у матчі з Іспанією (2:1) та вихід до 1/8 фіналу чемпіонату світу з першого місця у групі.

Embed from Getty Images

«Щасливий, що мої гравці змогли перевернути сторінку після поразки від Коста-Ріки. Сьогодні ми грали як єдина команда, і це дуже збільшувало наші шанси на перемогу. У результаті ми її досягли.

Чи я знав, як розгортаються події в паралельному матчі? Так. Мені повідомляли і про два голи Коста-Ріки, але потім і про голи Німеччини. У певному випадку нам могло вистачити і нічиєї, проте ми виграли, і це виявилося найголовнішим.

Цей тріумф – для наших уболівальників. Я бачив на трибунах скільки людей приїхало з Японії, щоб підтримати нас. Ми присвячуємо цю перемогу всьому народу Японії! Це для Азії та нашої країни. Наші перемоги над Німеччиною та Іспанією, найкращими командами у світі, вселяють велику впевненість. Ми дуже задоволені, хоча зрозуміло, що ще багато чого нам доведеться вчитися. Проте ми довели, що азіатські збірні здатні вигравати матчі на таких турнірах. Японія може перемагати на світовій арені», – наводить слова Моріясу Record.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: