Офіційно. Флік продовжить працювати зі збірною Німеччини і готуватиме її до Євро-2024

Головний тренер збірної Німеччини Ханс-Дітер Флік продовжить роботу у національній команді після вильоту з чемпіонату світу 2022 року в Катарі.

Фото – dfb.de

Наставник німецької національної команди зустрівся з президентом Берндом Нойєндорфом та віце-президентом Ханс-Йоахімом Ватцьку на саміті Німецького футбольного союзу (DFB). На офіційному сайті DFB йдеться про те, що вони провели дружню та конструктивну бесіду про поточну ситуацію та перспективи збірної Німеччини.

«Разом ми переконані, що чемпіонат Європи 2024 року в Німеччині надає величезні можливості для розвитку футболу в країні. Наша мета — досягти спортивного успіху на цьому турнірі. Ми віримо, що Ганс-Дітер Флік разом із командою зможуть впоратися з цим завданням», — наводить слова Нойєндорфа DFB.

«Мій тренерський штаб і я з оптимізмом чекаємо домашнього чемпіонату Європи. Як команда ми можемо досягти набагато більшого, ніж те, що ми показали в Катарі. Ми пропустили там багато, і ми зробимо з цього уроки. Ми хочемо об’єднати всю Німеччину разом із національною командою на домашньому чемпіонаті Європи у 2024 році», — наводить слова Фліка DFB.

На мундіалі в Катарі збірна Німеччини посіла третє місце у групі з Японією, Іспанією та Коста-Рікою, не зумівши вийти у плей-офф.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів