Неймар після матчу з Хорватією: “Ми вилетіли в несправедливій грі”

Нападник збірної Бразилії Неймар прокоментував підсумок матчу з Хорватією на чемпіонаті світу – 2022 у Катарі.

Embed from Getty Images

«Зараз важко говорити. Голова забита безліччю речей, але ми поговорили в роздягальні, чого це нас навчить. Ми маємо дуже згуртовану команду, веселий, щасливий колектив, але сьогоднішній день не був щасливим, це сумний день.

На жаль, ми вилетіли в несправедливій грі. Тепер час виспатися, обійняти близьких. Тільки вони можуть зараз нас втішити.

Хочу сказати трохи про весь цикл, про ті дні, що ми провели разом. Все пролітає так швидко, що треба отримувати від цього максимум. Кар’єра того чи іншого гравця у збірній закінчується, приходить молодь. Ми знайшли тут багато друзів, я радий бути частиною команди, пишаюся кожним.

На жаль, ми не змогли здобути перемоги для цього складу, але таке трапляється. Зараз ми засмучені та сумуємо, важко знайти слова, щоб втішити кожного», – наводить слова Неймара Globo Esporte.

Збірна Бразилії програла хорватам у 1/4 фіналу ЧС-2022 (1:1, 2:4 за пенальті). У бразильців пенальті виконували Родріго, чий удар відбив Домінік Лівакович, Каземіро, Педро і Маркіньос, який влучив у штангу. Неймар мав бити п’ятим, але до нього черга не дійшла.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів