Неймар – про виліт Бразилії з ЧС-2022: «Я досі не навчився програвати»

Нападник збірної Бразилії Неймар звернувся до вболівальників у соціальній мережі після вильоту національної команди з чемпіонату світу 2022 року у Катарі. У матчі 1/4 фіналу збірна Бразилії у серії пенальті поступилася команді Хорватії (1:1, 1:3).

Embed from Getty Images

«У Бразилії… Поразка досі відчувається дуже боляче. Ми були так близько, так близько… На жаль, чи на щастя, я досі не навчився програвати. Поразки роблять мене сильнішими, але вони надто ранять мене, і я досі не звик до цього.

У будь-якому випадку ми маємо рухатися далі. Життя змушує нас рухатися вперед. Навіть якщо це боляче, і рана довго не гоїться, ми повинні рухатися далі. Ще раз хочу подякувати бразильському народу за підтримку та вірність. Слова від вас про те, що ми боролися, віддавалися до кінця, трохи втішають наш біль.

Катаре, дякую за все. Турнір був чудовий і мав залишитися за Бразилією, щоб увінчати все, але доля розпорядилася інакше. Йдемо далі. Настав час відволіктися, приділити час сім’ї та друзям, зарядитися енергією — тому що жити з цією поразкою буде дуже важко, все одно дуже боляче», — написав Неймар у соціальній мережі.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів