Роналдо назвав прізвище потенційного головного тренера збірної Бразилії

Колишній футболіст збірної Бразилії Роналдо розповів, що зараз національна команда займається пошуками нового головного тренера команди після відставки Тіте з посади наставника, а також назвав прізвище можливого наступника.

Embed from Getty Images

«Я думаю, що всі будуть здивовані. З усього довгого списку федерація футболу Бразилії розгляне Фернандо Дініза. Я думаю, що й інші міжнародні імена, які не згадуються. Я спробую з’ясувати це, придивитися уважніше — але, можливо, Фернандо Дініз був би привабливим для збірної Бразилії. Він хлопець, котрий добре грає, дає шоу для публіки.

Багато хто може засумніватися в ньому, тому що він не вигравав трофеї, але я думаю, що він хороший тренер. Мені цікаво дізнатися, хто буде наступним тренером збірної. Це дуже важливе рішення на наступний цикл, і чим раніше буде представлено ім’я та почнеться робота над філософією команди, тим краще», — цитує Роналдо видання Marca.

Фернандо Дініз є головним тренером бразильського клубу «Флуміненсе». Його команда посіла третє місце у національній першості, відставши від чемпіона країни, «Палмейраса», на 11 очок.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів