Зірка світового рівня – Мессі

Ліонель Андрес Мессі Куччіттіні вважається одним із найкращих у світі футболістів сучасності, улюбленцем фанатів спортивної індустрії, чудовим бомбардирів в історії “Барселони” та збірної Аргентини. Його ім’я відоме кожному і тут ми розповімо вам про те, як він досяг такого успіху і яким був його шлях.

Embed from Getty Images

Народився спортсмен 1987-го року в Аргентині, у місті Росаріо. Його батьки були простими робітниками, які емігрували з Італії 1883-го. Почав займатися футболом Ліонель у віці п’яти років у аматорському клубі “Грандола”, де тренером був Хорхе – батько хлопчика. Через кілька років він перейшов у професійну установу “Ньюеллс Олд Бойз”, а згодом завоював там Кубок Дружби Перу. Далі в кар’єрі Мессі стався неймовірно важливий момент, коли один із акціонерів «Барселони» помітив його та запросив до Каталонії. Директор клубу був настільки приголомшений талантом підлітка, що сплатив переїзд його сім’ї до Європи та лікування його хвороби, при якому він мав порушення з гормоном росту. З того часу він грав у складі молодіжної команди. Далі підлітку навіть пропонували тимчасово бути із «Ювентусом», але він відмовився.

У кар’єрі голландця була маса перемог та досягнень, про які мріє будь-який гравець. Він визнавався найкращим футболістом у світі, отримував «Золотий Кубок», «Діамантовий М’яч». На сьогоднішній день входить до команди “Парі Сен-Жермен”.

Також Ліонель має контракт з маркою adidas. Грає він саме у продукції фірми, що безсумнівно призводить його до нових перемог. Завдяки тому, що бутси адідас розробляються з унікальними, сучасними і неймовірно функціональними технологіями, кожна пара дарує комфорт, амортизацію та багато інших корисних властивостей. Купити улюблені футбольні бутси гравця можна на офіційному сайті adidas в Україні.

Фото adidas

Безсумнівно, щодня потрібно прагнути нових звершень так само, як це робить це знаменитий кожному футболіст — Ліонель Мессі. Він показав усім нам бездоганний приклад того, як можна зробити з себе не просто професіонала своєї справи, а й зірку, що світитиме яскраво і подаватиме приклади кожному: вже дорослим людям і навіть малюкам. Довічне співробітництво з компанією адідас готує про те, що герой статті цінує, любить і вибирає саме її, адже бренд постійно виробляє якісну та неповторну продукцію. Вдосконалюйтесь, прагнете першості, захоплюйтеся всією душею своєю справою, і тоді ви досягнете найвищих результатів, як і ваш улюблений футболіст!

Новини партнерів

Комментарии: