Хорватія – Марокко. Анонс та прогноз матчу за 3-е місце ЧС-2022

У суботу, 17 грудня, на 22-му чемпіонаті світу відбудеться матч за 3 місце Хорватія – Марокко. Поєдинок пройде на Khalifa International Stadium в Аль Райані та розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Фото – isport.ua

Де дивитися трансляцію матчу за 3 місце ЧС-2022 Хорватія – Марокко

Хорватія

Збірна Хорватії стартувала з нульовою нічию з Марокко, після чого розгромила Канаду (4:1), розійшлася миром з Бельгією (0:0) і з 5-ма балами фінішувала другою в квартеті F. Далі в 1/8 фіналу з пенальті пройшла Японію (3:1), у ¼ фіналу також у серії 11-метрових виявилася точнішою за Бразилію (4:2), а у півфіналі поступилася Аргентині (0:3).

На минулому “Мундіалі” співвітчизники Даріо Срни дісталися фіналу, де поступилися Франції (2:4). На попередніх стадіях вони у ½ фіналу здолали Англію (2:1), у ¼ фіналу – росію (по пен. – 4:3), а у 1/8 фіналу – Данію (по пен. – 3:2). На груповому етапі хорвати посіли право, випередивши Аргентину (3:0), Ісландії (2:1) та Нігерію (2:0).

Лідером хорватів, звісно, є Лука Модріч. Півзахисник мадридського “Реала” забив 3 м’ячі у 7-ми матах. Також варто виділити Матео Ковачича, Івана Перишича та Марцело Брозовича.

Марокко

Збірна Марокко стартувала з нульовою нічиєю з Хорватією, потім обіграла Бельгію (2:0), Канаду (2:1) і, набравши 6 очок, посіла перше місце в групі F. Далі в 1/8 фіналу вона по пенальті пройшла Іспанію (3:0), у ¼ фіналу – Португалію (1:0), а у півфіналі програла Франції (0:2).

На попередньому “Мундіалі” “Атлаські леви” виступили невдало, посівши на груповому етапі останнє місце. Вони змогли набрати лише одне очко у грі з Іспанією (2:2) і з мінімальним рахунком поступилися Португалії та Ірану.

У складі африканської дружини варто насамперед виділити півзахисника “Челсі” Хакіма Зієша, захисника ПСЖ Ашрафа Хакімі та хавбека “Фіорентини” Соф’яна Амрабата.

Очні матчі

Раніше команди перетиналися двічі. Одного разу, як уже було згадано вище, на груповій стадії нинішнього ЧС було зафіксовано нульову нічию, а в 1996 р. вони зустрілися в рамках міжнародного турніру і також розійшлися миром (2:2), але в серії післяматчевих пенальті точніше виявились хорвати.

Прогноз букмекерів на матч Хорватія – Марокко

Експерти вважають фаворитом цієї гри збірну Хорватії.

Букмекерські контори дають на успіх “шашкових” коефіцієнт 2,42, а на перемогу підопічних Халіда Реграгі коефіцієнт 3,20. На нічию приймають ставки з коефіцієнтом 3,58.

На наш погляд, шанси приблизно рівні. Багато залежатиме від того, хто з цих команд зможе відновитися психологічно після поразки у півфіналі та налаштуватися на матч за 3-тє місце.

Орієнтовні склади

Хорватія: Домінік Лівакович – Деян Ловрен, Борна Соса, Йосип Станішич, Йоско Гвардіол – Лука Модріч, Матео Ковачич, Ловро Майєр – Андрій Крамарич, Маріо Пашаліч, Іван Перишич.
Марокко: Яссін Буну – Ашраф Дарі, Ашраф Хакімі, Джавад Ель-Ямік, Яхья Аттіят Аллах – Софіан Амрабат, Аззедін Унаї, Селім Амалла – Соф’ян Буфаль, Юссеф Ен-Несірі, Хакім Зієш.

Нагадаємо, що фінал Аргентина – Франція відбудеться на день пізніше, 18 грудня і почнеться також о 17:00 за київським часом.

Новини партнерів

Комментарии: