Енцо Фернандес визнаний найкращим молодим гравцем чемпіонату світу

21-річного півзахисника збірної Аргентини Енцо Фернандеса визнано найкращим молодим гравцем чемпіонату світу в Катарі. У семи матчах цьогорічного турніру гравець забив один гол і зробив одну результативну передачу.

Embed from Getty Images

Збірна Аргентини, яка обіграла Францію у фіналі чемпіонату світу в Катарі, здобула свій третій титул на світових першостях.

Таким чином, американська команда обійшла за цим показником команди Франції та Уругваю, на рахунку яких по дві перемоги. Лідером цього показника є збірна Бразилії – на рахунку «селесао» п’ять титулів. Чотири рази чемпіонами світу ставали Німеччина та Італія.

Збірна Аргентини на груповому етапі чемпіонату світу обійшла команди Польщі, Мексики та Саудівської Аравії. У 1/8 фіналу команда Ліонеля Скалоні обіграла Австралію – 2:1. У чвертьфінальному матчі південноамериканці у драматичному матчі виявилися сильнішими за Нідерланди – «помаранчеві» уникли поразки в основний час, поступаючись 0:2, але поступилися в серії пенальті. У півфінальній зустрічі Аргентина розгромила Хорватію – 3:0.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: