Дешам прокоментував поразку у фінальному матчі ЧС-2022 із командою Аргентини

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам прокоментував поразку у фінальному матчі чемпіонату світу 2022 року. Національна команда Франції програла збірній Аргентини у серії пенальті (2:4). Основний та додатковий час матчу завершився внічию – 3:3.

Embed from Getty Images

«Протягом 60 перших хвилин нашої гри не було. Суперник показав багато якості, агресивності, ми були гіршими з різних причин. Незважаючи ні на що, ми повернулися з нізвідки, змінивши дуже складну ситуацію, що викликає у нас ще більший жаль. Якби ми програли 3:0, ми не мали б таких жалю, ми б просто привітали суперника.

Але я вітаю цю аргентинську команду, яка показала якість, агресивність, навіть хитрість (посміхається). Ми цього чекали, і це не повинно применшувати їхніх заслуг.

Що я думаю про суддівство? Краще б ви не ставили це питання (посміхається). Я буду обережний у тому, що говорю. Воно було таким, яким було: могло бути гіршим, могло бути кращим. Є рішення, які можуть спричинити обговорення, як це буває у всіх матчах. Перед фіналом я дозволив собі сказати, що Аргентина не була незадоволена – не скажу зворотного після матчу. Але я не хочу позбавляти їхніх заслуг у перемозі на цьому чемпіонаті світу. Я розмовляв із суддею після гри, але не вдаватимуся в подробиці. Вітаємо збірну Аргентини», — наводить слова Дешама L’Equipe.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: