Наставник збірної Німеччини: “Нам не дозволили грати у футбол. Політикою мають займатися інші”

Головний тренер збірної Німеччини Ганс-Дітер Флік заявив, що німецька команда не отримала належної підтримки з боку вболівальників через політизованість чемпіонату світу 2022 року в Катарі.

Embed from Getty Images

«Президент Франції Еммануель Макрон сказав щось на кшталт: «Футбол надто політизований. Наші гравці мають зосередитись на футболі. Я займаюся політикою». Було б непогано, якби в нас було так само. Наша робота грати у футбол. Було б чудово, якби нам дозволили це робити. Є й інші люди, які більше підковані у політиці.

Мабуть, громадськість у Німеччині була налаштована проти Катару. Багато людей говорили, що не мають наміру дивитися матчі чемпіонату світу. Це дуже сумно. Я був уражений, коли побачив, як уболівальники інших команд підтримують свої збірні. Ми маємо отримувати таку ж підтримку, щоб знову стати успішними», — наводить слова наставника німецької збірної DPA.

Німецька команда посіла третє місце у групі з Японією, Іспанією та Коста-Рікою, не зумівши вийти у плей-офф на другому чемпіонаті світу поспіль.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: