“Манчестер Сіті” – “Ліверпуль”: Анонс та прогноз матчу Кубка англійської Ліги

У четвер, 22 грудня, відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка англійської Ліги між “Манчестер Сіті” та “Ліверпулем”. Поєдинок пройде на стадіоні “Іттіхад” у Манчестері та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – liverpoolfc.ru

Де дивитись трансляцію матчу Кубка англійської Ліги “Манчестер Сіті” – “Ліверпуль”

“Манчестер Сіті”

“Манчестер Сіті” стартував у турнірі з домашньої перемоги над “Челсі” (2:0), а в поточному розіграші АПЛ після 14-ти турів він, набравши 32 очки, посідає 2-е місце у турнірній таблиці, на 5 балів відстаючи від лідера, “Арсеналу”.

Минулого сезону підопічні Хосепа Гвардіоли можна сказати провалилися у Кубку англійської Ліги. Пройшовши в 1/16 фіналу “Вікомб Вондерерс” (6:1), вони вже на наступній стадії в серії по пенальті поступилися “Вест Хему” (3:5) і вибули з турніру.

Безумовним лідером і найкращим бомбардиром “Манчестер Сіті” є Ерлінг Холанд, який влітку перейшов з дортмундської “Боруссії”. На рахунку норвежця вже 18 голів у 13 зустрічах. Також можна виділити півзахисників Кевіна де Брюйне та Ілка Гюндогана.

“Ліверпуль”

“Ліверпуль” у 1/16 фіналу по пенальті пройшов “Дербі Каунті” (3:2), а в АПЛ виступає зі змінним успіхом. У 14-ти зіграних поєдинках він виграв 6 разів, програв у 4-х зустрічах і з 22 очками розташувався на 6-му рядку в турнірній таблиці.

У попередньому розіграші Кубка англійської Ліги мерсисайдці стали переможцями у фіналі у завзятій боротьбі з пенальті здолавши “Челсі” (11:10). На ранніх стадіях вони обіграли “Норвіч” (3:0), “Престон Норд Енд” (2:0), “Лестер” (за пін. – 5:4), а у півфіналі за сумою двох зустрічей взяли гору над “Арсеналом” (0:0, 2:0).

Лідером та найкращим бомбардиром команди Юргена Клоппа є Роберто Фірміно, на рахунку якого 7 голів у 13-ти матчах. На м’яч менше забив Мохаммед Салах, а новачок Дарвін Нуньєс 5 разів вражав ворота суперників.

Очні матчі

У попередніх 175 поєдинках “городяни” здобули 47 перемог і зазнали 83 поразки. У жовтні поточного року суперники зустрічалися в рамках АПЛ і сильнішими виявилися мерсисайдці (1:0), як і в матчі за Суперкубок Англії (3:1).

Прогноз на матч “Манчестер Сіті” – “Ліверпуль”

Експерти у цій грі фаворитом вважають “міщан”.

Букмекерські контори оцінюють успіх господарів поля з коефіцієнтом 2.01, а на перемогу підопічних Юргена Клоппа з коефіцієнтом 3.56.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 3.94.

На наш погляд шанси “Манчестер Сіті” також вищі. Вони стабільніше виступають цього сезону, до того ж поєдинок пройде на рідному для них “Іттіхаді”. На боці ж “Ліверпуля” найкраща статистика особистих зустрічей.

Новини партнерів

Комментарии: