Воротар Камеруна Онана, який виїхав зі скандалом із ЧС, оголосив про звільнення зі збірної

Воротар збірної Камеруну та міланського «Інтера» Андре Онана оголосив про завершення кар’єри в національній команді.

Embed from Getty Images

«Все почалося в моєму маленькому селі, де з самого раннього віку моя сім’я виховувала мене відповідно до цінностей, які відрізняють камерунський народ. Я зрозумів, що любов до моєї країни вічна і що мій обов’язок перед нею не підлягає обговоренню.

Я пам’ятаю, як ми всією сім’єю дивилися матчі збірної Камеруну. І лише камерунці можуть зрозуміти, що означає спостерігати за грою «невгамовних левів». Саме тоді я почав мріяти про те, щоб якось одягнути футбол національної команди. І тепер, після нескінченних годин тренувань, нескінченних поїздок та великої завзятості, я можу з гордістю заявити, що здійснив свою велику мрію.

Але кожна історія, якою б прекрасною вона не була, має свій кінець. І моя історія зі збірною Камеруну добігла кінця. Гравці приходять і йдуть, імена скороминущі, але Камерун важливіший за будь-яку людину або гравця. Камерун — вічний, як і моя любов до національної команди і до наших уболівальників, які підтримували нас, хоч би яким був важким моментом.

Мої почуття ніколи не зміниться. Моє камерунське серце продовжуватиме битися, де б я не був. Я завжди битимуся за те, щоб прославляти Камерун.

Я підтримуватиму збірну як фанат, так само, як це роблять понад 27 мільйонів камерунців. Я можу тільки подякувати всім, хто довіряв мені і вірив у мене», — написав Онана у своїх соціальних мережах.

Раніше Онана залишив розташування збірної Камеруну на чемпіонаті світу 2022 року після матчу першого туру через конфлікт із головним тренером національної команди Рігобером Сонгом.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: