Ліга Європи повертається. У кого з топ-клубів більше шансів увірватися у фінал

Чи зможе «Шахтар» пройти «Ренн».

16 лютого повертається Ліга Європи. У стикових матчах зустрінуться клуби з другого місця групового етапу та треті команди з груп Ліги чемпіонів:

  • «Барселона» – «Манчестер Юнпйтед»
  • «Ювентус» – «Нант»
  • «Спортінг – «Мідтьюлланд»
  • « Шахтар» – «Ренн»
  • «Аякс» – «Уніон»
  • «Байєр» – «Монако»
  • «Севілья» – ПСВ
  • «Зальцбург» – «Рома»

Слід визнати, що турнір поповнився дуже сильними клубами. Серед них виявився і наш «Шахтар». Судячи з учасників 1/16, Ліга Європи буде не менш цікавою, ніж Ліга чемпіонів.

Фаворити Ліги Європи

Взяти хоча б «Манчестер Юнайтед», який перебуває у безкінечному процесі перебудови. Щоправда, після від’їзду Роналду команда Тен Хага вже трохи перетворилася на краще. «Червоні дияволи» рватимуть і метатимуть за вихід у фінал.

«Барселона», яка вилетіла з Ліги чемпіонів разом із Левандовськи, теж прикрасить турнір. Незважаючи на хвилеподібні успіхи команди Хаві, експерти вважають, що каталонський клуб здатний виборювати вихід у фінал Ліги Європи.

Конкурентом у гонці за трофеєм виступає і «Арсенал». Минулого сезону «каноніри» завершили на п’ятому місці до АПЛ і до Ліги чемпіонів не потрапили. Влітку Артета зумів перебудувати та посилити команду. Сьогодні Арсенал впевнено йде на першому місці Прем’єр-Ліга. Прогресує Метт Тернер (голкіпер), чудово виглядає Парті, вписався Зінченко та Троссард.

Є один мінус, Артеті не вистачає форварда, який регулярно забиває. Але експерти впевнені, що цей факт не завадить «канонірам» дійти, як мінімум, до фіналу.

Не варто скидати з рахунків ще кілька клубів, які порадують нас красивим футболом і зіпсують нерви передбачуваним фаворитам. Наприклад, “Ювентус”. Так, 29 січня “Стара синьйора” ганебно програв “Монце” (0:2). Але на полі не було Погба (ще не готове дебютувати) та Влаховича (не відновився після травми). Проте, як повідомляють італійські ЗМІ, обидва футболісти вже готуються до матчів і нещодавно висадили в повітря соцмережі новим відео з тренування: красивий гол Влаховича після шикарної передачі Погба. Вболівальники сподіваються, що Алегрі буде використовувати цей новоявлений дует регулярно. У Лізі Європи Погба та Влахович, напевно, зможуть розібратися із обороною суперників.

Це основні фаворити Ліги Європи, яким віддають перевагу букмекерські контори України.

«Шахтар» – «Ренн»

16 лютого у нас з’явиться можливість побачити і «Шахтар». «Гірники» влетіли до Ліги Європи з третього місця групового етапу ЛЧ та зустрінуться з французьким «Ренном».

Зараз команда Йовічевіча ретельно готується до Ліги Європи та чемпіонату України. Завдяки товариським матчам на тренувальних зборах «гірники» покращують свою фізичну форму.

«Ми готуємося не лише на полі до матчу з «Ренном». Вже переглянули ігри французів, ознайомились із стилем. Взяли на замітку, що нещодавно команда здобула перемогу над ПСЖ», – розповів про підготовку команди Сергій Кривцов, захисник «Шахтаря».

Відверто кажучи, у Лізі чемпіонів «Шахтар» провалився. Єдина гра зі знаком “плюс” – з “РБ Лейпцигом” (1:4).

Незважаючи на те, що «Ренн» у Лізі 1 йде на п’ятому місці, груповий етап у Лізі Європи французи пройшли практично легко. А у матчах із «Шахтарем» вони сподіваються на успіх завдяки тому, що «гірники» залишилися без Мудрика.

«Ренн» має перевагу перед командою Йовічевіча. Ліга 1 у розпалі, французи на ходу. А ось «гірники» лише у процесі підготовки. Перед рестартом чемпіонату завжди складно вриватися у боротьбу.

Прогнози від букмекерських контор

Враховуючи, що серед любителів азартних ігор зростає інтерес не лише до онлайн-казино з яскравими інтерфейсами гральних автоматів плюс зручні слоти, як, наприклад, Pin-up, так і до букмекерських контор зі ставками на результат матчів улюблених команд, футбольні аналітики вже встигли проаналізувати. майбутні матчі з «Ренном» дуже докладно. Головні БК України сьогодні пропонують наступні цифри на перший матч «Шахтар» – «Ренн».

БК Паріматч: перемога «Шахтаря» – 3,10; перемога “Ренна” – 2,33; нічия – 3,35.

Новини партнерів

Комментарии: