Кривцов 6-й українець, що виступає в МЛС

У останній день трансферного вікна, футбольний клуб «Інтер» маямі – яким володіє Девід Бекхем оголосив про підписання українського центрбека Сергія Кривцова.

Фото twitter “Inter Miami”

Перейшовши до американського чемпіонату, Кривцов став шостим українцем в історї МЛС. До нього у найвищому дивізіоні США та Канади виступали ще 5 футболістів:

  1. Півзахисник Дмитро Коваленко розпочав свою професійну кар‘єру за клуб «Чикаго Файр», також Коваленко виступав за «Ді Сі Юнайтед», «Ньо-Йорк Ред Булз», «Реал Солт Лейк» «ЛА Гелексі». Загалом півзахисник провів в МЛС 270 матчів в яких забив 42 голи, виграв один кубок ліги.
  2. Нападник Олексій Король всю свою кар‘єру провів за океаном. За 7 років своєї ігрової діяльності, гравець змінив 9 клубів. Всього провів 87 матчів, забив 5 голів.
  3. Сергій Данів – у 1994 році перебрався до другого дивізіону МЛС. Через 4 сезони півзахисник підписав контракт з «Даллас Берн», а у 2001 другому році став гравцем «Чикаго Файр». У вищому дивізіоні МЛС гравець провів 93 матчі.
  4. Юрій Лавриненко – у 2000 році став гравцем «Чикаго Файр», після чого був в оренді у командах нижчого дивізіону. Та всього в кар‘єрі гравця було три клуби МЛС, в яких півзахисник провів 52 матчі, забив 4 м‘ячі.
  5. Нападник Ігор Доценко провів свою американську кар‘єру у чотирьох різних клубах. Загалом зіграв 147 матчів в таких командах, забив 45 м‘ячів.

Новини партнерів

Комментарии: