“Челсі” готує ще одне яскраве придбання: “Сині” збираються купити футболіста, на якого претендує “Реал”

АПЛ лондонський «Челсі» настільки невдало розпочав сезон, що у січні, під час зимового трансферного вікна, зробив тотальне перезавантаження складу. Поки що «Сині» замикають десятку найкращих команд Англії, проте на більшість матчів столичної команди букмекери надають найкращі коефіцієнти. Виграючи, беттори часто цікавляться, як здійснити виведення коштів ліга ставок? На це запитання відповість портал Bookmaker Ratings.

Embed from Getty Images

Новий власник «Челсі», американець Тодд Боулі, збирається пошуміти і влітку. Згідно з інформацією інсайдерів, у червні він почне переговори щодо Деклана Райса з «Вест Хема» та Джуда Беллінгема з дортмундської «Боруссії». Цікаво, що Беллінгем уже дав попередню згоду на перехід до мадридського «Реалу», а президент «бланкос» Флорентіно Перес вважає перехід англійця пріоритетним трансфером для свого клубу. Крім того, до суперечки за молодого британського півзахисника готові вступити «Ліверпуль» та «Манчестер Сіті». 

Тодд Боулі, втім, узимку вже всім довів, що дивувати він вміє. Подивимося, чи вдасться американцеві влітку відвести гравця з-під носа Флорентіно Переса.

Новини партнерів

Комментарии: