«Реал Сосьєдад» продасть свого капітана лише за клаусулу

Триває чергова першість іспанської Прімери, в якій «Реал Сосьєдад» із Сан-Себастьяна сенсаційно посідає третє місце у турнірній таблиці та мріє грати у Лізі чемпіонів наступного сезону. Чемпіонат Іспанії традиційно приковує велику увагу вболівальників, у тому числі тих любителів футболу, які укладають парі на поєдинки піренейських команд. Сьогодні надзвичайно просто взаємодіяти з букмекером, адже для цього потрібний лише смартфон. А додаток БК xbet можна скачати безкоштовно на порталі Bookmaker Ratings.

Embed from Getty Images

Цікаво, що блискучий сезон «Сосьєдад» видає за відсутності свого капітана: універсальний атакер Мікель Ойарсабаль порвав хрестоподібні зв’язки коліна минулого березня і почав виходити на поле лише в грудні. При цьому Ойарсабаль залишається найбажанішим лотом у складі баскської команди для потенційних покупців.

Мікель давно знаходиться у шорт-листі і обох іспанських грандів, і пари-трійки італійських команд, і деяких колективів із Туманного Альбіону. “Реал Сосьєдад”, втім, виглядає неприступним, і має намір продати Ойарсабаля тільки за клаусулу – суму безумовного викупу, прописану в контракті.

Клаусула Мікеля Ойарсабаля дорівнює 75 млн євро.        

Новини партнерів

Комментарии: