Дієго Сімеоне впевнений, що Мемфіс Депай стане для «Атлетико» такою ж важливою фігурою, як і Дієго Коста

Мадридський “Атлетико” проводить складний сезон, але все ще тримається в лігачемпіонській четвірці Прімери. Іспанська національна першість традиційно викликає величезний інтерес у вболівальників, у тому числі й у тих фанатів, які укладають парі на поєдинки піренейських команд. Зараз, при оформленні ставки, гравці дивляться на те, які умови та акційні івенти пропонують букмекери. Про те, як отримати бездепозитні бонуси, можна дізнатися на порталі Bookmaker Ratings.

http://gty.im/1246421860

У зимове трансферне вікно форвард «Барселони» Мемфіс Депай перейшов до мадридського «Атлетіко». Формально – для того, щоб замінити відданого в оренду «Челсі» Жоау Фелікса, проте наставник «Атлеті» Дієго Сімеоне вважає, що нідерландець зможе принести значно більше користі. Наприклад, Сімеоне висловився про те, що Депай схожий на Дієго Косту – адже «Брудний Дієго» був культовою фігурою в атаці столичного клубу.

Вже давно роздратувавши свій розбійницький шарм, «Атлетико» посідає четверте місце в поточній іспанській першості. При цьому Дієго Сімеоне джерелом усіх бід вважає не надто визначну лінію атаки та відсутність забивного форварда. Чи стане таким Мемфіс Депай – велике питання. З того часу, як він прибув у команду, «Атлеті» провів уже три матчі, але Сімеоне дав новачкові провести на полі лише 20 хвилин.  

Новини партнерів

Комментарии: