Футболісти “Миная” побили гравців російського “Шинніка” у готелі Туреччини

Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі відбулася бійка між гравцями “Минаю” та футболістами російського клубу.

Фото: офіційний сайт “Минаю”

Як повідомляє Бомбардир, при поселенні умова «Миная» перед організаторами була, щоб в готелі не було жодної російської команди, але після землетрусу виникли проблеми з готелями. Через це «Шинник» заселили в місце, де був «Минай».

Вказано, що нападник ужгородців Данило Колесник зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе стосовно персоналу готелю. Росіянин був напідпитку і поводився по-хамськи. Він не став просити вибачення, і після цього росіянин відхватив.

Потім росіянин привів на допомогу одноклубників розбиратись до представників «Миная», і ця розмова знову ж призвела до бійки, яка завершилась перемогою «Миная».

Бійка відбувалась під музику «Допоможе ЗСУ!» Пізніше стало відомо, що росіян виселять з готелю. Російське джерело Baza писала з посиланням на гравців «Шинника», що футболісти «Миная» «провокували їх проукраїнськими гаслами» і нібито спеціально готувались до бійки, знаючи про прибуття росіян. Також російське видання вказувало, що постраждали 4 російські футболісти, у них можливі переломи, але повідомлення від цього джерела – пропаганда.

Новини партнерів

Комментарии: