Анонс стикових матчів Ліги Європи (розклад трансляцій)

У четвер, 16 лютого, пройдуть перші стикові матчі в Лізі Європи УЄФА.

Протистояння між представниками іспанської Прімери та чемпіонату Англії відбудеться на стадіоні “Камп Ноу” у Барселоні. Зустріч розпочнеться о 19:45 за київським часом.

ratingbet

«Барселона»

“Барселона” цей єврокубковий сезон стартувала в Лізі Чемпіонів, але у підсумку на груповому етапі поступилася “Інтеру” та “Баварії” і посіла третє місце, набравши всього 7 пунктів, відповідно вирушивши догравати до Ліги Європи. При цьому у чемпіонаті Іспанії каталонці зараз є головними фаворитами на перемогу. На даний момент “Барса” йде першою у таблиці, маючи в активі 56 очок. Востаннє каталонський клуб програв якраз у Лізі Чемпіонів мюнхенської “Баварії” з рахунком 0:3.

Не зможуть зіграти за каталонців через травми Серхіо Бускетс та Усман Дембеле.

«Манчестер Юнайтед»

Манкуніанці, на відміну від “Барси”, стартували цей євросезон одразу в Лізі Європи, і посіли друге місце у своїй групі, поступившись першим рядком “Реал Сосьєдаду”. “Манчестер Юнайтед” поступився іспанському клубу лише через пропущений на один м’яч більше, очок обидва клуби набрали однакову кількість. В АПЛ “МЮ” займають третій рядок.

Також у клубу з Манчестера безпрограшна серія вже з 5 ігор, в останньому матчі вони обіграли “Лідс” з рахунком 2:0. Через травми у “МЮ” не зможуть зіграти Крістіан Еріксен, ван де Бек та Антоні Марсьяль.

Прогноз на матч

У цьому поєдинку віддають перевагу господарям. На перемогу «Барселони» пропонують – 1.79.

На перемогу «Манчестер Юнайтед» дають – 4.50, нічия оцінена – 3,90.

Обидва клуби підходять до цієї зустрічі у чудовій формі, але так як “Барселона” грає вдома, а тут вони особливо сильні, то все ж таки прогнозуємо перемогу “Барси”.

Розклад усіх стикових матчів Ліги Європи 16 лютого:

  • “Шахтар” 19:45 “Ренн”
  • “Аякс” 19:45 “Уніон Берлін”
  • “Барселона” 19:45 “Манчестер Юнайтед”
  • “Зальцбург” 19:45 “Рома”
  • “Байєр” 22:00 “Монако”
  • “Севілья” 22:00 “ПСВ”
  • “Спортінг Лісабон” 22:00 “Мітьюлланд”
  • “Ювентус” 22:00 “Нант”

Новини партнерів

Комментарии: