Ганського футболіста Крістіана Атсу знайшли мертвим під завалами землетрусу в Туреччині

Тіло зірки ганського футболу Крістіана Атсуу було знайдено під завалами в суботу, за словами його агента, майже через два тижні після землетрусу, який спустошив Туреччину та Сирію.

http://gty.im/1246858728

«З важким серцем я маю повідомити всім доброзичливцям, що, на жаль, тіло Крістіана Ацу було знайдено сьогодні вранці», — написала у Twitter агент Ацу Нана Сечере. «Мої глибокі співчуття його родині та близьким».

Тіло гравця “Хатайспора” витягли з-під завалів зруйнованої будівлі в Антак’ї, повідомляє в суботу турецький державний канал новин TRT Haber.

Його тіло буде відправлено до Гани, згідно із заявою його клубу Хатаяспор у Twitter. «Мир тобі, прекрасна людино. Немає слів, щоб описати нашу скорботу”, – йдеться в повідомленні.

До того як приєднатися до «Хатайспора» минулого року, Атсу грав у саудівській професійній лізі за «Аль-Раед». Він також представляв кілька англійських клубів, включаючи Челсі, Евертон, Борнмут і Ньюкасл.

«Ньюкасл Юнайтед», за який Атсу грав з 2016 по 2021 рік, зіграв 121 матч і допоміг клубу вийти в англійську Прем’єр-лігу,«Ми глибоко засмучені, дізнавшись, що Крістіан Ацу трагічно загинув під час руйнівних землетрусів у Туреччині.

«Талановитий гравець і особлива людина, він завжди буде з теплотою згадуватися нашими гравцями, персоналом і вболівальниками. Спочивай з миром, Крістіане».

«Евертон» написав у Twitter , що «глибоко засмучений», а «Челсі» заявив у своїй заяві , що клуб «висловлює наші щирі співчуття родині та друзям Крістіана».

Атсу представляв свою країну 65 разів, допоміг «Блек Старз» дійти до фіналу Кубка африканських націй 2015 року. Хоча Гана програла той матч Кот-д’Івуару по пенальті, Атсу було визнано гравцем турніру.

Футбольна асоціація Гани висловила «найглибші співчуття» дружині та дітям Атсу.

Новини партнерів

Комментарии: