Анонс та прогноз матчу ЛЧ: “Айнтрахт” – “Наполі”

У вівторок, 21 лютого, у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “Айнтрахт прийме у себе вдома італійський “Наполі”. Поєдинок пройде на “Дойче Банк Парк” у Франкфурті та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Айнтрахт – Наполи прогноз 21 февраля, ставим на обмен забитыми мячами в этой встрече.

“Айнтрахт”

Для “Айнтрахту” вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, це вже чудовий результат. Команда вийшла зі своєї групи із 2 місця. В останніх 4 матчах німці виграли тричі. Також команда вийшла до чвертьфіналу кубка країни.
П’ять останніх матчів на домашньому стадіоні команда виграла.

“Наполі”

Команда з Неаполя проводить один із найкращих сезонів у своїй історії. Клуб видає неймовірні перфоманси, забиває багато голів, лідирує у чемпіонаті Італії із пристойним запасом. Чого тільки вартує дує Хвіча-Осімхен, які на двох забили вже цього сезону 31 гол у всіх турнірах.

“Наполі” і в ЛЧ не відстають, вони виграли свою групу, обійшовши сам “Ліверпуль” завдяки перемозі над ними в очній зустрічі (4:1).

“Наполі” підходять до цього матчу у чудовій формі, вигравши 5 із 5 останніх матчів. Пропустили 1 гол за 5 зустрічей.

Прогноз та ставка на матч

Букмекери у цьому протистоянні віддають перевагу гостям. Коефіцієнт на перемогу “Наполі” – 2.15. На “Айнтрахт” – 3.40, на нічийний результат – 3.60. Ми вважаємо, що “Наполі” обіграє “Айнтрахт”. Німецький клуб хоч і непоганий, але неаполітанці демонструють щось неймовірне цього сезону. Команда блискуче грає і в обороні, і в атаці. Складається враження, що вони можуть обіграти взагалі будь-кого в цьому сезоні.

Новини партнерів

Комментарии: