Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “РБ Лейпциг” – “Ман Сіті” та “Інтер” – “Порту”

У середу, 22 лютого, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “РБ Лейпциг” прийме у себе вдома “Манчестер Сіті”. Поєдинок пройде в Німеччині і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Фото – ratingbet

Анонс на матч “РБ Лейпциг” – “Манчестер Сіті”

Завтра, 22 лютого, відбудеться матч у рамках 1/8 плей-офф Ліги Чемпіонів між “РБ Лейпциг” та “Манчестер Сіті”. Обидві команди готуються до цього матчу з величезним ентузіазмом, і фанати у всьому світі чекають на епічну битву на полі.

“РБ Лейпциг”, який нещодавно програв “Байєру” у Бундеслізі, готується показати свої навички проти однієї з найсильніших команд у світі. Хоч німці і є відносно молодою командою, вони вже встигли зарекомендувати себе як сильний та небезпечний суперник.

З іншого боку, “Манчестер Сіті” підходить до цього матчу у досить добрій формі. Однак команда не може дозволити собі розслаблятися, адже вони збираються битися з небезпечним суперником.

У цьому матчі цікаво стежитиме за виступом зіркових гравців на обох сторонах поля, таких як Йошко Гвардіол, Тімо Вернер, Джек Гріліш, Ілкай Гюндоган, Кевін Де Брюйне, Холанд. Але крім цього, нам також цікаво побачити, як тренери обох команд вибудовуватимуть свою тактику та прийматимуть рішення у ключових моментах матчу.

Це буде справді захоплюючий матч, повний хвилювання та непередбачуваності. Футбольні вболівальники у всьому світі стежитимуть за цим протистоянням із великим інтересом. НЕ пропустіть.

Ставки та прогнози

Однозначним фаворитом у цій зустрічі, звичайно ж, є клуб із Англії. Нам також здається, що це буде легка прогулянка для Ман Сіті.

Букмекери теж у цій зустрічі віддають перевагу гостям. На перемогу “міщан” коефіцієнт становить 1.88. На “Лейпциг” – 4.30, на нічию – 3.70.

Анонс на матч “Інтер” – “Порту”

ratingbet

Завтра відбудеться захоплюючий матч Ліги Чемпіонів між “Інтером” та “Порту”. Обидві команди демонструють високий рівень гри та перебувають у чудовій формі, що обіцяє нам захоплююче протистояння на полі. Гра пройде на стадіоні “Джузеппе Меацца” в Мілані, Італія, і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

“Інтер”, очолюваний головним тренером Сімоне Індзагі, показують не таку впевнену гру, як минулого сезону. Серію А вже навряд чи вдасться виграти, аж надто гарну форму набрав “Наполі” і убезпечив себе запасом очок у турнірній таблиці. Цілком можливо, що команда зосередиться на єврокубках. “Інтер” останнім часом набрав гарної форми, у 5 останніх матчах підопічні Індзагі не програють. Виграли 4 рази і один раз зіграли внічию. У своїй групі “Інтер” і зовсім виявився вищим за каталонську “Барселону”, зігравши з ними внічию (3:3), і обігравши 1:0.

Але Порту також має переваги. Команда, яку очолює Серж Консейсао, посідає друге місце в Португальській Лізі, демонструючи високий рівень гри та велику дисципліну на полі. У складі Порту є талановиті гравці, такі як Сержіо Олівейра, Таремі, Галено, які можуть дати відмінний результат на полі.

Ставки та прогнози

Очікується, що обидві команди зіграють дуже агресивно і намагатимуться домінувати на полі весь матч. Один гол може зіграти величезну роль у результаті гри, тому кожна команда буде прагнути створити якнайбільше гольових моментів.

Букмекери у цьому протистоянні більше вірять у номінальних господарів поля. На перемогу команди з Мілана – коефіцієнт 1.75, на нічийний результат – 3.65, а на португальський колектив – аж 5.20.

Новини партнерів

Комментарии: