На президента “ПСЖ” відкрито судову справу по причині викраденя людини та тортури

Три суди в Парижі вивчатимуть звинувачення проти президента “ПСЖ” у ймовірних злочинах, скоєних на території Катару та засуджених франко-алжирським бізнесменом Таєбом Бенабдеррахманом. Кілька місяців тому Аль Хелайфі заявив на звинувачення пана Тайеба: «Правосуддя піде своїм чередом: у мене немає часу говорити про професійних злочинців».

Embed from Getty Images

Новини, оприлюднені Equipe та іншими трансальпійськими спортивними ЗМІ, є сенсаційними і, якщо вони підтвердяться, матимуть величезний вплив на світ французького та міжнародного футболу. 

За повідомленням престижної паризької спортивної газети, у Парижі було призначено три слідчі трибунали для розгляду звинувачень у викраденні та тортурах щодо президента “ПСЖ” Нассера Аль-Хелаіфі . Такі звинувачення виходять від франко-алжирського бізнесмена Таєба Бенабдеррахмана. Звинувачення та скарги датуються 2020 роком, але якщо документи та інформація підтвердяться, репутація президента державного інвестиційного фонду Qatar Investment Authority, першого номера “Парі Сен-Жермен” і президента ECA може погіршитися.

Як зазначає L’Equipe , лобіст Таєб Бенабдеррахмане подав цивільну скаргу, за якою французьке законодавство дозволило йому почати судове розслідування злочинів тортур і викрадення, які він засуджує.

 За даними джерела, франко-алжирський громадянин засуджує, що в 2020 році його викрали та катували протягом кількох місяців у Катарі та звільнили лише після підписання угоди про конфіденційність, яка б запобігла виникненню компрометуючих документів проти Аль-Хелаіфі.

Новини партнерів

Комментарии: