Мензес оголосив список гравців збірної Бразилії на спаринг із Марокко. Неймар та Алісон поза заявкою

Збірна Бразілії оголосила список гравців на міжнародний товариський матч проти Марокко, який відбудеться 25 березня в Танжері.

Embed from Getty Images

Бразилія зіграє вперше після того, як вилетіла від Хорватії на чемпіонаті світу в чвертьфіналі у грудні місяці.

Менезес, який тренує молодіжну збірну Бразилії до 20 років та водночас є в.о. головного тренера національної збірної, не пояснив, чому воротаря Аліссона немає в команді, але сказав, що хоче дати можливість новим гравцям. Неймар отримав травму в грі чемпіонату Франції минулого місяця тому не зміг потрапити до цього списку гравців.

Менезес привів кількох гравців зі збірної U20, з якою він виграв чемпіонат Південної Америки в лютому.

Список гравців:

Воротарі: Едерсон “Манчестер Сіті”, Мікаель “Атлетіко Паранаенсе”, Вевертон “Палмейрас”

Захисники: Артур “Америка”, Емерсон Роял “Тоттенхем”, Алекс Теллес “Севілья”, Ренан Лоді “Ноттінгем Форест”, Ібаньєс “Рома”, Едер Мілітао “Реал”, Маркіньос “Парі Сен-Жермен”, Роберт Ренан “Зеніт”.

Півзахисники: Каземіро “Манчестер Юнайтед”, Андрей Сантос “Васко да Гама”, Андре “Флуміненсе”, Жоау Гомес “Вулвергемптон”, Лукас Пакета “Вест Гем”, Рафаель Вейга “Палмейрас”.

Нападники: Ентоні “Манчестер Юнайтед”, Річарлісон “Тоттенхем”, Вінісіус Жуніор “Реал”, Родріго “Реал”, Роні “Палмейрас”, Вітор Роке “Атлетіко Паранаенсе”.

Конфедерація футболу Бразилії продовжує пошуки постійного наступника на місце Тіте, який пішов після поразки від Хорватії.

Президент Конфедерації Еднальдо Родрігес у лютому спростував, що вів передові переговори з тренером “Реала” Карло Анчелотті щодо посади.

Новини партнерів

Комментарии: