Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “Челсі” – “Боруссія” Д та “Бенфіка” – “Брюгге”

У рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, лондонський “Челсі” прийме на своєму полі дортмундську “Борусію” у вівторок, 7 березня, початок – о 22:00 за київським часом

ratingbet

Анонс на матч “Челсі” – “Борусія” Д

Хоча “Челсі” посідає лише десяте місце у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги з негативною різницею забитих та пропущених голів, він зміг пробитися до 1/8 фіналу завдяки тому, що виграв свою групу у Лізі чемпіонів. За цілий лютий лондонський клуб зміг відзначитися лише одним голом у всіх (!) турнірах. Пробитися в зону Ліги Чемпіонів цього сезону виглядає практично неможливим для “синіх”, тому вони мають боротися тут і зараз. І зовсім дзеркальна ситуація у клубу з Німеччини, останнім часом “Боруссія” виступає чудово, вигравши всі десять матчів у всіх турнірах і ділять перше місце з “Баварією” у чемпіонаті Німеччини. У Лізі чемпіонів “Борусія” Дортмунд стала другою у своїй групі, що дозволило їй пробитися до 1/8 фіналу.

Букмекери більше вірять у господарів поля та пропонують коефіцієнт 1.90 на лондонців. На клуб із Німеччини – 4.10, на нічию 3.75.

ratingbet

Анонс на матч “Бенфіка” – “Брюгге”

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на своєму полі португальська команда «Бенфіка» прийме бельгійську команду «Брюгге». На даний момент «Бенфіка» є лідером у чемпіонаті Португалії та продемонструвала хороші результати у груповому етапі Ліги чемпіонів. У свою чергу, Брюгге змогла пройти в наступний раунд завдяки другому місцю у своїй групі. У своєму чемпіонаті, “Брюгге” займають 4-й рядок турнірної таблиці. Це їхній перший вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів УЄФА.

У цьому матчі фаворитом вважається “Бенфіка”, на перемогу якої виставлено коефіцієнт 1.89. Коефіцієнт на перемогу “Брюгге” дорівнює 7.10, а на нічию – 4.60. Ставок на прохід просто немає, бо після першого матчу усі впевнені у проході португальського клубу.

Новини партнерів

Комментарии: