Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “Баварія” – “ПСЖ” та “Тоттенхем” – “Мілан”

У середу, 8 березня в Мюнхені о 22:00 за київським часом відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Баварією» і «ПСЖ».

ratingbet

Анонс на матч “Баварія” – “ПСЖ”

Очікується, що результат матчу вирішать Мессі та Мбаппе. “Баварія” провела ще три матчі в Бундеслізі після першого матчу з “ПСЖ” і виграла всі з них, окрім однієї поразки від менхенгладбахської “Борусії”. Відсутність кількох гравців, зокрема Мануеля Нойєра, Нуссаїра Мазрауї, Лукаса Ернандеса та Бенджаміна Павара, може вплинути на гру «Баварії». З іншого боку, «ПСЖ» зіткнувся з напруженим графіком, результатом якого стали три поразки поспіль, перш ніж виграти три матчі поспіль у Лізі 1. В останньому матчі вони обіграли «Марсель» з рахунком 3:0. Щоправда, в останній грі були кілька ключових гравців, але в матчі з «Баварією» Марко Верратті буде доступний (він пропустив матч Ліги 1 через перебір жовтих). Неймар зіграти не зможе, бразилець вибув до кінця сезону як мінімум.

Букмекери дають Баварії невелику перевагу з коефіцієнтом 1,85 проти 3,70 у ПСЖ, хоча нинішню форму Мессі та Мбаппе не варто недооцінювати.

ratingbet фото

Анонс на матч “Тоттенхем” – “Мілан”

Матч між “Тоттенхемом” та “Міланом” у рамках 1/8 Ліги чемпіонів може бути досить рівним та низькогольовим. “Тоттенхем” останнім часом зазнає складнощів, зазнавши двох поразок поспіль, включаючи поразку від команди з другого дивізіону. “Мілан” має кращі результати, але також програвав останні кілька виїзних матчів (три з чотирьох клуб програв). На основі цієї інформації можна припустити, що матч може закінчитися нічиєю або перемогою “Тоттенхема” з мінімальною перевагою. Кількість забитих голів у матчі, ймовірно, буде невисокою, і обидві команди можуть почати грати більш консервативно. Однак нічого не гарантовано, і результат матчу може залежати від різних факторів, таких як форма гравців та тактика команд.

За англійський клуб не зіграє Уго Льоріс, Ів Біссума і Родріго Бентанкур та Ерік Даєр. За італійців – Златан Ібрагімович, і під питанням Браїм Діас.

Букмекери на цей матч віддають перевагу “шпорам”. На їхню перемогу коефіцієнт 1.99, проти 4.00 у “Мілана”.

Новини партнерів

Комментарии: