“Баварія” уклала угоду про партнерство із “Лос-Анджелес”

“Баварія” Мюнхен і чемпіон MLS “Лос-Анджелес” домовилися про партнерство з метою розвитку талановитих молодих гравців.

Фото: офіційний сайт “Лос-Анджелеса”

Два клуби створили спільне підприємство під назвою Red&Gold Football, яке базується в Мюнхені, щоб полегшити свою діяльність.

«Співпраця з футбольним клубом «Лос-Анджелес» дає нам шанс розвивати таланти на міжнародному рівні в рамках нашої власної системи», — сказав спортивний директор «Баварії» Хасан Саліхаміджич.

«Наш кампус, який залишається центром молодіжного розвитку ФК «Баварія», також виграє. У майбутньому ми зможемо запропонувати нашим молодим гравцям кар’єрний шлях, який буде ще краще пристосований до них, і, таким чином, кращий перехід до нашої професійної діяльності. команди та професійний футбол. Це робить ФК «Баварія» більш привабливим як клуб розвитку молоді», – доповнив Саліхаміджич.

У 2018 році “Баварія” уклала подібну угоду з іншою командою MLS – “Далласом”. Поява Кріса Річардса стала прямим результатом цього партнерства, і захисник, який зараз виступає за англійський «Крістал Пелас» після оренди в «Хоффенхаймі» , тепер є повноправним гравцем збірної США. Джастін Че , який зараз грає в “Хоффенгаймі”, також є випускником академії “Далласа”, тому виграв від зв’язку з “Баварією”.

Новини партнерів

Комментарии: