Ліга чемпіонів 2022/23 – букмекери назвали фаворитів турніру

Боротьба за трофей Ліги чемпіонів 2022/2023 вступає у кульмінаційну фазу. У 1/4 фіналу прорвалися “Бенфіка”, “Реал”, “Інтер”, “Мілан”, “Наполі”, “Манчестер Сіті”, “Челсі” та “Баварія”.

Футбольні експерти вже проаналізували та назвали передбачуваних фаворитів турніру. А сайт БК України поділився з беттерами списком актуальних та надійних букмекерських контор, де любителі азартних ігор можуть зробити ставки на перемогу коханої команди.

І так, виходячи з останніх виступів, сили складів та аналітики експертів представляємо до вашої уваги фаворитів Ліги чемпіонів 2022/2023.

 «Манчестер Сіті»

Embed from Getty Images

Поєднання геніального тактика в особі Пепа Гвардіоли, сильного складу та віртуозного бомбардира Холанда «Манчестер Сіті» має всі шанси взяти трофей.

«Городяни» влетіли до 1/4 Ліги чемпіонів із вражаючою статистикою: п’ять матчів виграли, три зіграли внічию. Пропустили лише три голи, а набили 22.

На перемогу «Манчестер Сіті» букмекери пропонують ставки з коефіцієнтом 2,7.

 «Баварія»

Embed from Getty Images


Другий передбачуваний фаворит – мюнхенська «Баварія». У сезоні 2022/2023 німецький клуб виглядає бездоганно. Вісім матчів – вісім перемог. У 1/8 фіналу спокійно розібралися з Мессі, Мбаппе та Ко (ПСЖ). Після втрати Роберта Левандовські «Баварія» зуміла швидко адаптуватися та підлаштуватися під реалії. Нагельсман вчасно розкрив 19-річного Джамала Мусіала. Півзахисник виступає  не лише ефективним плеймейкером, а й результативним бомбардиром. Експерти вже побачили в молодому футболісті Ліонеля Мессі.

Чи вдасться комусь зупинити «мюнхенську машину» навесні 2023 року? На думку аналітиків, із семи команд претендентів мало.

Коефіцієнт на перемогу «Баварії» від букмекерських контор – 3,6.

 «Реал»

Embed from Getty Images

Не можна недооцінювати «Реал» та Карло Анчелотті. Навіть незважаючи на деякі провали в Ла Лізі. «Королівський клуб» заточено на єврокубки та перемоги у них. У Анчелотті є всі шанси дійти до фіналу і зім’яти свого суперника. Бензема, хоч і не завжди готовий грати в чемпіонаті Іспанії (травми), до матчів 1/4 фіналу намагатиметься бути у формі. Найважливіші матчі – це його стихія. Карім рватиме і метатиме, щоб довести помилкове рішення Дідьє Дешама в Катарі.

«Реал» має трохи гіршу статистику, ніж попередні претенденти: з восьми матчів – шість перемог, одна нічия та один програш. 21 гол мадридці забили, а пропустили сім. Перемога над «Ліверпулем» у 1/8  із загальним рахунком двох матчів 6:2 має вселити ще більше впевненості в команду Анчелотті.

Анчелотті – чемпіон Іспанії, Італії, Німеччини, Франції та Англії, Ліги чемпіонів (чотири рази) та Кубка європейських чемпіонів знає, як перемагати. “Реал”, без сумнівів, & nbsp; виступає фаворитом сезону 2022/2023. На перемогу вершкових букмекерів віддають коефіцієнт 6,2.

«Наполі»

Embed from Getty Images

У сезоні 2022/2023 італійська команда розриває і Серію А, і Лігу чемпіонів.

У чемпіонаті Італії, швидше за все, сюрпризів не буде. На момент написання матеріалу “Наполі” випереджає свого переслідувача в турнірній таблиці на 18 очок. Лучіано Спалетті турбуватися нема про що. Тому тренер та команда  можуть спокійно зосередитися на європейському турнірі.

У восьми матчах «неаполітанці» забили 25 голів (на три більше, ніж «Манчестер Сіті» з Холандом). Сім матчів виграли та один програли.

У 1/4 фіналу не пропустили «Айнтрахт», розгромивши суперника з рахунком 5:0 (загальний за два матчі). Яскрава пара нападаючих – Осімхен та Кварацхелія в сезоні 2022/2023 показують напрочуд красивий і результативний футбол. Букмекери віддають коефіцієнт 6,2 на перемогу «Наполі» (такий самий, як і у «Реала»).

У квітні ми станемо свідками вогненної боротьби між парами:

  •  «Реал Мадрид» – «Челсі»
  •  «Манчестер Сіті» – «Баварія»
  •  «Мілан» – «Наполі»
  •  «Інтер» – «Бенфіка»

Новини партнерів

Комментарии: