“Рома” готова взяти Лукаку на заміну Абрахаму

«Рома» готова продати англійського нападника Теммі Абрахама, який не в формі, влітку, і його може замінити орендований у «Челсі» Ромелу Лукаку.

Embed from Getty Images

Абрахам успішно виступив у своєму дебютному сезоні за «джаллороссі» після переходу з «Челсі» за 40 мільйонів євро в серпні 2021 року, забивши 27 голів у 53 іграх у всіх турнірах.

На жаль для англійця, він не зміг зберегти цю форму в італійській столиці і почав впадати в немилість тренера Жозе Моурінью, забивши лише сім голів у 38 іграх.

Як повідомляє Calciomercato.com, Рома готова продати Абрахама в наступне літнє трансферне вікно приблизно за 40-45 мільйонів євро, і їй потрібно буде підібрати заміну.

“Астон Вілла” зацікавлена ​​в 25-річному гравці разом з “Челсі”, який має опцію викупу за 80 мільйонів євро. Сині не планують активовувати це, але можуть спробувати домовитися про нижчу плату, можливо, включивши Лукаку в угоду.

Бельгієць не залишиться в “Інтері” після цього сезону, і “Челсі” не хоче його тримати, тому його включення в угоду для Абрахама є хорошим рішенням. Для Роми ця ідея інтригує, хоча його висока зарплата може виявитися непомірною.

Новини партнерів

Комментарии: